Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

2.2.2016

Lenkkitreeniä ja rallykylttien laminointia

Maanantaina päätin treenata tokoa/rallya taskussa olevien namien kanssa (kissan kuivaruokaa viljelty kaikkiin takkeihin :D), lelu ja tokohärpäkkeet unohtui matkasta. Linnoittauduttiin peltoaukean kohdalle hiekkatielle (täysin sula) ja siinä menikin myös useampi koira ohi (klo 16). 

Gavan kanssa tokoa: 
- peruuttaminen seurauksessa: suht hyviä, pysyi suorassa tosin peruutti välillä vähän liian taaksekin (mua nopeammin). Pysähdyksestä 1-2 askelta ja pysähdys. 

- istumaan jääviä: hyviä, sekä edessä että sivulla. Ei tehnyt vääriä asentoja. Voitais nyt vahvistaa istumisia ja tehdään muutamat treenit vain näitä. Erottelua vasta, kun saa varmemmaksi istu- käskyä. 

- kaukoja: nyt on panostettu aika paljon maasta istumaan nousuun. Ne oli tänäänkin 100% hyviä riippumatta matkasta (max noin 10m). Menin namipalkkaamaan ja vapautin ylös pomppimaan ja riehutin sosiaalisella kehulla, millä Gavan saa kyllä taistelutahdon puolelle murisemaan mitä tekee taistellessa lelulla. :D Alussa tosin Gava yritti ennakoida nostamalla kyynerpäitä jo ylös kun käännyin. Tein useamman kerran, että käännyin, kehuin ja kävelin vähän takaisin päin ja sitten uusiksi. 
Erikseen sitten jätin istumaan ja siitä maahan. Nyt epäröi aluksi, nosti takapuolta ja istui takaisin. Lähempää hyvin. Pidemmältä matkalta vaikeampi. Ekan totellun korjauksen palkkasin. Sitten kokonaan uusiksi jos teki väärin. Näissäkin palkka ja vapautus maasta jos hyvä. Voitais ottaa kuurina nyt näitä. Saatiin myös koiran ohitushäiriötä näissä. 

Ruuti sai palkkaa istumisesta ja sitten tehtiin rallyjuttuina. Namipalkka varmasti sopii myös paremmin ja koitin olla liikaa innostumatta hihkumaan. 
- oikean puolen seuruuta. Alkaa tuntua jo kivalta, on varmempi ja ääntä ei tainnut edes tulla. 
- Muutamat eteentulot ja sivulletulot kiertäen molemmille sivuille. Hyviä. 
- puolenvaihdot takaa ja jalkojen välistä, sujui heti ekalla. 

Treenaa Gava:
- liik istu kuurina
- kauko istu-maahan kuurina
- tunnaria?
- ruutu? Jos missään pystyisi.. 


Ma iltana testasin ekaa kertaa Lidlistä (20e) hommattua laminointilaitetta. Itsehän oon vanhat rallykyltit kontaktimuovittanut käsin, osassa ryppyjä, kohtia mistä tulee vesi sisään ja mustavalkoisista ei näy "istu" merkit. Uusin vasta huonoimmassa kunnossa olevia. Mun kyltit on A5 kokoa (virallisissa A4) vievät vähemmän tilaa, säästää mustetta & paperia, kylttitelineet pienempiä ja näkyypähän kisoissa kyltit kauempaa. :D ..treeneissä vaikeammin. Kylttitelineeksi ihan hyvä vinkki oli tehdä matalaan tokokartioon kaksi viiltoa ja laittaa kyltti niiden välistä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!