Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.2.2016

Peruutuksia kaksin käsin

Tänään sai kokea taas kantapään kautta, että tarkista rokotukset vähän välein. Kisapaikalla tuli todettua, että Ruutin rokotukset oli vanhentunut 22.1 ja viimeksihän me ollaan kisattu viime vuonna ennen tokon sääntömuutosta eli joskus kesällä.. Gava ja Nova toki on käynyt tässä välillä rokotuksilla pariinkin otteeseen eikä ole tullut tarkistettua. Ja, kun rokotusasema on vaihdellut niin ei ole tullut muistutuksiakaan sieltä. Seuraavatkin kisat on peruttava samasta syystä. Kisakirjakansion sentään nykyisin muistaa ottaa paikalle, mutta toki ne rokotuksetkin on hyvä pitää mielessä. Viime kerralla (3v sitten) varmaan kisoissa muistuttivat, että käypä rokottamassa ennen vanhentumista.

Söpöin turisti päivän yli 6kk!

Ei sentään turhareissu, kun kaveri voitti voittajaluokan ja Nova oli mukana. Ja yksi tuttukin nähtiin pitkästä aikaa. Oli hyvin tilaa ottaa Nova kahdesti hallin sisään treenailemaan, luksusta näillä ilmoilla! Toki tänään tuli mitä kaunein keli. Ja poika tekikin taas hyvin ja ihastutti ihmisiä nappisilmillään. 
Novan treeninä oli 
  • sivulletuloja, joissa pidin vain namikättä reidessä. Ja seuraamisia samaan tapaan noin 1-2 askelta. Tosi hyvin pysyi paikka ja tiiviitä. Nämä vaikutti paremmilta kuin aiemmin. 
  • Maahanmenot meni myös nopeammin maahan. 
  • Paikallaan pysyminen sujui, mutta otettiin vain max 5m matkaa tällä kertaa. Koirahäiriötä oli kuitenkin kokoajan samaan aikaan. 
  • Myös rauhoittumista niin, että menin istumaan maahan ja sai palkkaa maahanmenon tarjoamisesta. Sitten taas esim leikittiin ja sama uusiksi. Ei varmasti pitäisi olla mitään ongelmaa tällaisen koiran kanssa, mutta hyvä tapa silti opettaa. Esim jotkut taipparitreenit voi joskus olla kuumentavammat kuin olla katsojana kisoissa. 
  • Näitä tehtiin kaksi settiä.


Kieli keskellä suuta keskittyy ;)
Sosiaalista palkka


Kotona tuli todettua, että Gava oli aloittanut kolmannet juoksunsa. Niitä on tässä jo pidempään odoteltu, kun ennen joulua tiputti jo karvansa. Novakin oli eilen yötä eikä se käyttäytynyt mitenkään eri tavalla, vaikka vieraista koirista huomaa aina, mitkä on narttuja. Kisoihin ilmotin, kun ei niistä tiennyt yhtään. Oikein arvelin kuitenkin että 6.2 kisat saatettaisiin ehtiä. Peruutukset tulee nyt siis kisoihin 14.2 (rally) ja 27.2 (toko). Neljä kisaperuutusta selvisi siis nyt yhtenä päivänä. :D 

Neiti täsmällisen juoksut on nyt olleet (melkein päivän tarkkuudella ellei ekoja lasketa ;) :
1. juoksut 6.2.2015
2. juoksut 13.8.2015 (6kk väliä)
3. juoksut 13.2.2016 (6kk väliä)

Uusimmat pökät pääsee käyttöön


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!