Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.6.2016

Anun agilitykenraalit ja vähän tokoa

TOKO

Tiistai aamuna Gava teki kaukoja fleksipalkalla. Ei ollut muuta palkkaa mukana, pehmeä panta ja joustava talutinpätkä. Sivulta maahan hyvin. Matkaa tänään kaikissa noin 3-4m. Aloitin istumaan nousulla joka hyvä. Siitä seisomaan, täysin oikein ja palkka. Vielä toinen tällainen. Laitoin suoraan maahan ja siitä seisomaan. Eka hyvä. Sitten tuli kaksi huonoakin, missä steppasi ja liikkui alle 5cm. En kelpuuttanut ja käskin taaksepäin. Aina seuraavalla toistolla korjasi ja palkkasin. Kyllähän noi opitaan, kunhan treenaisi. ;)

Tunnarikin vaatisi nyt sisuuntumista sitä treenaamaan. Kaksi keskeneräisintä liikettä voittajasta. Eipä me olla nyt ehditty oikein tokoillakaan. Ei se tosin vaadi paljoa aikaa, nytkin meni ehkä 5min. Täytyis ottaa taas aamu tai päivälenkki ohjelmaan.

Ruuti treenasi lenkillä oikean puolen seuruuta. 


AGILITY

Tiistai iltapäivällä Anun treeneissä tehtiin rataa kaikilla kontakteilla. Tehtiin toiseksi viimeisenä. Rimat oli 55cm ja 60cm. Toinen rima tuli paristi, jos en kertonut ajoissa käännöksestä, muuten hyvin. En tajunnut sitten jäädä siitä huomauttamaan.. 

Alkuun olin suunnitellut takaaleikkauksen hypylle 4. Tai siitä tuli lähemmäs viskileikkaus. Alkuun jäin vähän liian lähelle, etten saanut riittävästi liikettä kohti 4 hyppyä. Gava ehti kiepsahtaa hypyn takaa. Alkuun vasemmassa kädessä oli myös lelu, olisko Gava sen bongannut ja keksinyt kiertää takaa. :D Mutta vähän "jyrätymmin", kun teki leikkauksen ja tuki vielä puomille menoa sujui hyvin. 

Puomilla ekalla kertaa Anu heitti lelun. Ehdin tosin sanoa "jes" josta Gava jo pinkaisi pois ja sitten juoksi takaisin päin lelulle. :D Hyvä nopea kontakti. Jee! Vielä kertaalleen otettiin alku ja jatkettiin rataa, jolloin puomi taas hyvä. Ehkä vähän hidastin ja katsoin, että koski hyvin ja lähetin putkeen 6. Täytyy joku kerta tehdä niitäkin, etten hidasta yhtään. 

Keinulle 7 tuli lujaa putkesta, mutta tajusi jarruttaa ylhäällä! Teki tosi siistin keinun. Oli siis pinkomassa vähän liian lujaa ja sitten ehti vielä korjata, ettei tullut lentokeinua. Oli tarkoitus hidastaa tai käskyttää jarruttavammin, mutta unohdin. Tosin hyvä niin. 

Laitettiin hyppyä 8 vähän helpompaan linjaan eli lähemmäs aitaa. Kerran keinun kautta. Hyvin meni kepeille ja meni oikein. Hyppy 10 ok, otin lähettävän askeleen. Sitten kauempaa ohjasin putkeen pimeän päädyn (olin itse toisen putken päädyn kohdalla silloin). Tuli vähän ohi, mutta tajusi heti korjata, joten tuli noin metrin ylimääräinen lenkki. Toistolla kepeillä rytmitysmoka noin 5 välissä. Tuli hypyn ohi tällä kertaa, teinkin vähemmän lähetystä. Otin sitten ilman keppejä niin, että laitoin puoliväliin keppejä, että sain itselle juoksua. Ekalla hypyn ohi, sitten hypyn kautta ja hieno putkeen haku. 

Halusin ehtiä vielä A:lle ja niin ehdittiinkin. Otettiin putki 11, putkeen 13 takaaleikkauksella. Sitten leikkaus hypylle 14 ja 15. A:lle pääsin aika edelle ja käskytin juoksari sanalla, Gava tulikin hirmuisaa vauhtia ja tuli taas yhdellä loikalla. Selkeästi toi vedätys treeni tai kisatilanteessa ei olekaan hanskassa. Monesti ei ehdi noin edelle. Toistot teki hyvin, mutta meni kyllä vähän rajalle. Ei tehnyt yhtä selkeästi kuin yleensä. 

Halusin saada onnistuneet kontaktit ja kepit, koska huomenna mennään ekoihin virallisiin Purinalle tai mikä areena nykyään onkaan. Uskoisin, että tulee jännittämään hirmuisesti. :D Kaikkeen sitä itsensä pistääkin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!