Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

21.7.2016

Ilmaisutreeniä ja vielä mökkikuvia

Keskiviikkona treffattiin Miaa ja bc poikia Mätäkiventiellä. Lenkki ja sitten jokainen koira sai vähän tehdä. Gavan kynsikin on ollut nyt hyvänä, suojattuna oli tähän asti aina ulkona mutta side lähtenyt aina jossain vaiheessa lenkkiä pois. Ei näytä vaivaavan enää ollenkaan, mutta metsässä en päästänyt irti, ettei siellä kolhaise johonkin.

 


Gavalle hakuilmaisua eli rullatreeniä. Tehtiin kuusikossa, nyt ekaa kertaa metsässä lyhyillä matkoilla. Matkaa tuli ehkä 20m ja 30m, juuri näin vielä liikkumisen keskilinjalta.
- Ekassa tuli samaa reittiä takaisin mistä olin lähettänyt, mutta en tajunnut huutaa. Maalimies istui rullan kanssa. Jäi seisomaan sivulle ja irrotti rullan käskystä, kelpuutin. Laitoin liinan ja palkalle.
- Toisessa lähti hyvin, huutelin "täällä" ja nyt juoksi kolmion mallisesti mun luokse. Jes. Tuli hyvin sivulle, irrotti rullan käskystä. Ja sitten näytölle. Palkattiin nämä lelulla, kun ei ollut erityisnameja mukana. Kelpasi hyvin.

Hyvä Gava! Irtorullat on sujunut näissä treeneissä nyt hyvin, täytyy alkaa siirtää niitä kohta metsään. Pitää kerrata taas mitkä vaiheet on seuraavana Reijan kirjassa. Umppareita ei olla ainakaan tehty..


Ruuti sai tehdä rally-tokon kiemuroita. Ekan molemmat oikeaan käännöksen mokasi ja samoin parit peruutukset. Kunnes tajusin, että Ruutin puoleinen jalka jää eteen, kun lähden peruuttamaan. Oikean puolen seurauksessa myös vasempaan käännöksessä sai olla tarkkana, ettei jäänyt seläntaakse ja vaihtanut seurauspuolta. Pari Mian ottamaa kuvaa Ruutista.

Ilmoitimpa Gavan myös kahteen agilitykisaan, kisat kahdelle peräkkäiselle päivälle, ehkä vähän vähemmän jännitystä? Eli toiset ja kolmannet kisat tulossa..

Vielä muutamia mökkikuvia


Yksinkertaisen kaunis, en osaa valita tämän ja vihreätaustaisen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!