Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

11.9.2016

Hakukuvia ja -treeniä pitkästä aikaa

HAKU TUUSULASSA

Lauantaina paimennuksen jälkeen mentiin vielä hakutreeneihin, jossa pyydettiin olla vikana. Mukana oli Pia & Speedy, Veera & Rinna sekä vierailemassa Minna & Sisu. Aikataulut on ryhmän kanssa mennyt niin ristiin kesällä. Ehkäpä nyt syksyllä saadaan jotain treenejä taas kasaan.

- KUVAT

Treenattiin Tuusulassa (Korson puomilla) aika avoimessa maastossa toinen puoli ja toinen oli alas rinteeseen. Gavalle 3 pistoa.
1. Ensimmäiseen haamu, oli suora linja juosta sinne. Gava juoksi ihan suoraan eikä välittänyt hämäys häkistä matkan varrella.
2. Seuraavalla toiselle puolelle tehtiin ilman apuja ja Gava juoksi tosin hienon suoran piston! Tuolta suunnalta ainakin välillä tuuli. Gava oli ekalla maalimiehelle seisonut ja yrittänyt rohmuta namit. Toiselle oli jouduttu käskeä maahan syömään ja oli syönyt ahneesti. Oli toiselle kävellyt nätisti päältä. :D
3. Kolmannella yritti kääntyä liian aikaisin alueella eteenpäin. Kutsuin pois. Nyt meinasi taas lähteä vinoon, mutta sitten lähtikin takaviistoon sai kai hajun aika tasaiselta alueelta. Löysi nopeasti siitä maalimiehen.

Gava ei ollut tänään prinsessa mallia vaan enemmän Gava Govis mallia, kun oli syöntyt niin ahneesti ja ollut paljon reippaampi. Sai lainata Speedyn uutta lelua, kun oma treenitasku unohtui autoon eikä mulla ollut mitään lelua. Speedyn lelu olikin paljon kivempi kuin omat lelut. Täytyy ottaa myös narupallo hakupalkaksi, ollut sellainen pötköpehmolelu.

Ilmaisuista oli puhetta, että niin pitkään erillään kunnes tyhjät pistot ja L-pistot on tuttuja. Erikseen voi treenata niitä. Tyhjiä pistoja varten toki pistot pitäisi sujua ilman apua täyspitkinä.Lähetyksissä oon harjoitellut, etten enää osoittelisi. Käsken, kun katsoo suoraan.

Tokon koulutushihna, näppärä siirtymisissä :DPoseerataan sitten kamppeiden pois otossakin :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!