Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.12.2016

Ompelua ja tokorintamaa

SU TOKO

Sunnuntaina tokotreenit lähikentällä Ruutin ja Gavan kanssa.

Ruutin kanssa
- Ruutu: Eteenmenot oli vähän vinoja, mutten alkanut hinkkaamaan. Tavoitteena oli tehdä vain niistä suoraan ruutuun lähetys. Ekassa Ruuti lähtikin toisten ihmisten kasseja kohti, sitten sivusta ruutuun missä löysi oikean paikan. Toistolla hieno ruutu.

- Kehääntulot nämä alkaa sujua jo paremmin ja on hiljempaa. Eka taisi olla huono, mutta sitten parempia. Kentällä on tosin vaikea mennä "uudelle alueelle" kisoissa alue voi olla aidattu tms mihin ei nää niin hyvin. Nyt katsoi hyvin, milloin saa lähteä mukaan.

- Kaukot: Eka seisominen sujui. Palkkasin sen.

Lightroom harjoittelua vol 2


Gavan kanssa:

- ruutu: tehtiin lelulle ruutuun ja meni kovaa ja hyvin. Jätin seisomaan ja huusin maahan. Hyvin meni. Kävelin kävelyn ja kun olin kääntänyt selän Gavalle se pinkaisi perään. Palautin takaisin. Yritti samaa vielä uudestaan. Onneksi keksi nyt ennakoida tuota seuraamaan kutsumista. Palkkasin kahdesti sitten ruudussa pysymisen eikä tänään kutsuttu seuraamaan. Tuli yllätyksenä, mutta kyllähän Gava kaikkea muutakin on meinannut ennakoida mutta pitää vain tehdä selväksi ettei sillä saavuta mitään. Hieman kahdessa maahan käskyssä meni enemmän epävarmasti, koska oltiin palautettu ruutuun. Siksi tein lopuksi vielä yhden missä käskin vain maahan ja vapautin taakse jätetylle lelulle.

- tunnari: tein rivin ja vikana Gavan nähden tiputin väärät. Aloitti vikana laitettujen suunnasta. Tosi hyvin piti väliä tunnareihin ja käytti nenää. Heti kun oma tuli kohdalle nappasi sen ja toi. Tosi hyvä! Tuli kehuttua jo kohti tullessa. Välillä hiljaa luovutukseen asti.. Nyt vaan liikkurin kanssa näitä ja heti jonkun liikkeen perään. (viime epiksissä oli ruutu, kaukot, tunnari)Treenaa:
- Gava ruudun loppuosa
- Gava kaukot
- Gava tunnari liikkurin kanssa
- Gava hyppynoudon luovutus
- Ruuti: eteenmeno+ruutu, ruudun paikan muutos
- molemmat peruutus


MA TOKO 

Lähikentälle Ruutille kenraalitreenit. 
Ruutu: Tehtiin ensin eteenmenoa alustalle ja sitten ruutua. Ruudussa ekan juoksi vähän huonossa linjassa, ei huomannut alustaa ja jäi etunurkkaan. Tehtiin vielä lisää ruutuja ja niissä hyvä paikka, molemmista suunnista. Löytyi juuri sula kohta ja palkkasin nurtsilla lelu leikillä. Eteenmenot oli hyviä, paitsi jossakin pysähtyi ennen lupaa kun alusta näkyi huonosti (pimeätä ja yksi lamppu).

Luoksetulo: tehtiin kisamainen luoksetulo ja palkkasin sivulle tulon jälkeen lelulla.

Kaukot: tehtiin seuruuta, yksi jäävä ja sitten kaukoista seisomaan nousu. Hyvin teki.

Ehkä 15min hurahti Ruutin kanssa. Parit kehääntulot myös.

LA & SU KÄSITYÖT

Käsitöitä viikonlopun aikana. Lauantaina tuli tehtyä avainnauha ja sitten sunnuntaina pääsi porukoilla ompelukone käyttöön.

Olkahihna kameralle omaan käyttöön, nahkapehmuste olkapään kohdille ja käsilenkki kameraan menevässä pätkässä.
Sitten kaverille rannehihna kameraan (nahkapehmuste), jonka saa esim pohjaan kiinni jos löytyy Blackrapid kamerakiinnike tai sitten kameran omiin lenkkeihin. Avainnauha ja koulutustalutin n. 25cm.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!