Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

22.2.2017

Vain valokuvausta

Kuuteen päivään ei olla tehty oikein mitään erikoista. Aloitin vuoden kestävät valokuvausopinnot töiden ohessa. Viikonloppu pyöri sen aiheen puolella, alkuviikko töissä päivät ja nyt ke pikku treeniä. Gava aloitti myös juoksut eilen eli 21.2. 

Teemana "sininen uni" (yksi kurssin läksyistä)

Kuvat otin suoraan Kelvineillä 3200 tms, joka toi sinisen sävyn. Raw- kuvienkäsittely Lightroomissa. On kyllä hankalaa oppia säätämään juuri hyvät asetukset kuviin. Jpg-kuvat + kameran asetukset niihin liittyen teki ennen niin paljon puolesta. Ohjelmaa on tullut käytettyä suhteessa vielä vähän koko kuvausharrastukseen niin kyllä se siitä helpottuu ajankanssa. 
Kuvausreissussa hurahti 2h, oli kiva pyöriä metsässä ihan rauhassa ilman aikataulua (tai no melkein, kun auton kiekossa oli aikaa 2h :D). Peuran jälkiä ja papanoita tuli myös bongattua, niistä johtuen Gava taisi juoksennella vähän joka suuntaan. Aamulla ovesta lähtiessäkin oli kaksi jänistä 15m päässä, niihin on totuttu. 

 

 
 

Keskiviikkona vähän treeniä

Gavalle kaukoja: seiso-istu ei toimi yksinään. Gava selkeästi joutui miettiä, mikä olikaan oikein. Naksuttelin niitä kahteen treenikertaan. On tullut tehtyä usein istu-seiso-istu tms missä sarjassa on helpompi. Eli samoin m-s-i on vaikeampi. 

Gava käännöskäskyjä: porukoiden autotallissa tokon korkealla kiertomerkillä. Molemmat suunnat läheltä ja kauempaa (4m?). Myös multiwrappejä eli useamman kerran peräkkäin, palkkasin muuten yhden tai kaksi.. 

Ruutille rallyjuttuja: kerrattiin kaikki mitä viime aikoina tehty. Autotallissa tuli ongelmaksi taas ääni. Se alkoi ärsyttämään ja päätin taas ettei tehdä mitään jos jatkuu. Kommentoin vain, että nyt pitää keskittyä ja lopettaa häseltäminen. Muistin olla itsekin rauhallinen ja odottaa hiljaisuutta. Loppua kohti hiljenemään päin. Peruutuksissa ekoissa seisomaan jäämisissä meinasi tehdä vasten- käskyn. Muuten ok. Eteentulot oikealta puolelta oli vinoja. Jalkojen välistä puolenvaihto, siinäkin tehtiin "vasten" koska tein käsimerkin. :D Oikean puolen seuruutakin pidempi pätkä ja ihan hyvää. Sivulta seisomaan nousu hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!