Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

26.3.2017

Serpentiiniä ja pupsikuvia

LA OMATOIMIAGILITY

Lauantaina Juvanmalmilla Sporttikoirahallilla agilityn omatoimivuorolla Gavan ja Novan kanssa. 

Gava teki läksyjään ja pyrin liikkumaan enemmän. Verkkokin oli mukana, mutta osa käännöksistä oli sen verran rajalla etten laittanut sitä. Video.
Tehtiin niistoa, jarruvalssia ja jenkkikäännös. Kerran takaaleikkaus, joka sujui heti ekalla. Jarruvalssit oli myös tosi hyviä. Niistossa loivasta kaaresta vähän lenkkiä. Sama kun tehtiin jenkki putken puolelle, johon oltiin aiemmalla toistolla menty.


Novan kanssa tehtiin kaksi settiä.

Serpentiini: ensin hypyt loivassa kulmassa, kolme peräkkäin. Aloitettiin sillä, että poimin eri paloja serpentiinistä. Jokoa kutsuttuna yli tai sitten lelun heitettyä hypyn irtoaminen. Sitten myös kaksi ja joko heitin lelun vauhdista = kun näki että meni oikein tai sitten se oli valmiina. Käytettiin myös putkea apuna, mutta halusin enemmän palkata itse hypyistä. Pienettiin ehkä vähän liian äkkiä kulmaa tai ainakin pidempänä ja itsenäisemmin tehtynä ei sujunut. Yksittäisinä tai niin, että ehdin auttamaan onnistui. Ehkä kerran tai pari karkasi lelulle niin, että meni jonkun esteen ohi. Tauon jälkeen tehtiin vielä hypyt loivemmassa kulmassa, jotka onnistui hyvin.Käännöskäskyt: Tehtiin ensin vahingossa kohti toista koiraa, Nova joko lähti sitä moikkaamaan tai sitten se sekoitti eteenmenoon mitä serpentiinissä tehtiin samaan suuntaan. Ryntäsi siis nopeasti 15m eteenpäin. Toinen nuorempi uros myös lähti vastaan, vähän jäykistellen molemmat tuli luokse. Nova jäi vähän kieräksi toiseen urokseen törmäämisestä eikä tehnyt ihan yhtä hyvin. Unohdin näissä sen vastakkaisen käden kertomaan käännöksestä. Molemmat suunnat ehkä 1,5-3m päästä ja suht helpoista kulmista. Video.Lauantaina myös pupsikuvia (3vk)!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!