Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

31.10.2017

Toinen juoksaritreeni

Tiistaina taas ahkerana ajoissa sängystä ylös ja klo 9 kentälle (sitä aiemmin ei saakaan treenata asutuksen takia). Novan kanssa kaksistaan siis ja omatoimitreenailtiin puomi, keinu, A ja kepit eli kaikki mikä on vaiheessa ja toki rimoista on 5cm nostamatta. Viime hetken paniikki, kun vikoja ilmaisia treenejä kentällä. Talvikaudella tavoitteena ottaa treeneihinkin mukaan näitä esteitä, että edistyy. 

Videoitua treeniä taas jalustalta.2on-2off puomilla, video: ensin pyöräyttäen alasmenolle. Sitten alasmeno. Uutena asiana että jätin alasmenolle seisomaan ja menin vähän edelle. Vapautus ja lähdin itse kävelemään. Ekassa tuli perässä, sitten tein vähän helpompana pyörähtäen eteen tai kävellen vähän lähempää ohi. Näitä lisää, kun yksi perusasia. Toisaalta Gavan kanssa nämä oli heti helpoimpia, kun taas yksin irtoaminen ei. 
Ja kokonaisena. Nyt kokonaisessa puomissa nosti laukkaakin. Ekoissa pysähtyi alasmenon. Kohdille mutta seisoi maassa sen edessä. Kun tulin viereen meni 2on-2off kelpuutin, kun ei osaa vielä varmasti. Kolmannella sujui jo hyvin, siinä helpotin itse hidastamalla ajoissa. Näissä on vielä tehtävää pelkässä alastulossakin. Mutta edistystä on.

keinu (video sama kuin puomi): piti kerrata keinuakin. Suositeltuahan ei ole treenata ihan ristiin keinua ja puomia, mutta nyt sai. :D ensin pamauttelut ettei yllätä. Sitten kiinnipitäen koko keinu ja hidastin kädellä. Jossakin hyppäsi keskivälillä pois. Sitten kiinnipitäen ja loppuun sujui että ohjasin vain kädellä. Ja kahdessa vikassa en hidastanut keinun pamausta. Pysähdyksessä helpotin aina palkkaamalla. Novan kanssa ei olla tehty niitä missä juoksisi päätyyn ja lasketaan. Mutta se onkin vähän isompi ja painavampi.. kahdessa treenissä keinua ilman apua (jos namikättä ei lasketa).A:n juoksari 2treeni, video: toista kertaa juoksaria speedbumpin kanssa. Ekalla namilla, vähän epäröi ensin. Sitten pallo 2m. Kun siirsin sen 4m ekassa loikkasi, kutsuin heti pois. Toisella korjasi. Tehtiin lähtöjä samaan aikaan ja mä vähän edellä. Ja kontaktilla koko treenissä että olin eniten rinnalla, osassa edessä ja muutamissa takaviistossa (ekassa sellaisessa loikka). Kaikki muut koski paitsi noi kaksi kertaa. Loppuun lelu taas 2m. Näissä tuli vaikeutta lelun sijainnilla ja mun sijainnin muutoksella. Joskus pitää saada vielä käsiapu pois. Nova tekee näitä kyllä kivasti! Kun tulee vielä toistoja niin aletaan vuorotella pumpilla ja ilman. Kepit ohjurit alussa ja lopussa, video: päätin vaikeuttaa taas ja jätin keskeltä ohjurit pois. Alussa 2 (auttoi sisäänmenoissa) ja lopussa 4. Keskiväli sujui hyvin ilmankin. Käskytyksen kanssa oin hokenut käskyä, nyt jätin sitä välillä yhteen käskyyn tai muutamaan. Hyviä onnistumisia, mutta oli jossain sisäänmenoissa miettimistä ja kerran sekosi rytmi lopussa. Itse pujottelu 8-10 välillä taas sujui aika kivasti. :) 

Keppien pisimmässä pätkässä 2 hyppyä, kepit ja putki, tosi komea pallonheitto :D


TOKO
kisamainen, Nova
Lenkillä tehtiin hiekkatieltä nurtsille 
-kehäänmeno, seuraus, liik maahan jäävä, kaukot, sitten lelu. Seuraus ok. Maahan ok. Kaukoissa virittelyllä maahan. Ei noussut ekalla ja meni lonkalle. Uusinnalla palkkasin nousun. 

- kehäänmeno, seuraus 15m ja palkka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!