Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

Omistaja

Omistaja Tiia 

(c) Anne Barck
Sähköposti: tiia.hamalainen(at)iki.fi

Valokuvaus ja koirakoulutus Tiiahoo.com
Facebook 

Olen Espoossa asuva koiraharrastaja (-91 syntyinen), jonka koirakärpäinen puraisi -03 Rasmuksen elämäni koiran tullessa taloon. Olin silloin vasta 12-vuotias. Olen ylioppilas, AMK:sta (it) tradenomi ja tutkinto Helsinki Design Schoolista (vuonna 2017). 

Harrastuksina pääasiassa koirien kanssa kaikkea, mitä tykätään sillä hetkellä tehdä. Valokuvaus on kiinnostanut pienestä lähtien ja siinä on kehittynyt vuosien varrella. Kunnes se alkoi kiinnostamaan yhä enemmän. Välillä teen myös käsitöitä koirille. 

Valokuvauksessa aloitin digikameroilla, järkkäreihin siirryttyä tuli D40, D90, D7000 ja viimeisimpänä täyskennoinen Nikon D700 ja Canon 5d mark3. 

Saavutuksista hienoimpana voi sanoa, että on kouluttanut kaksi koiraa Suomen Tokovalioksi ja ohjannut kaksi agilityn kuninkuusluokkaan.

Historiasta lyhyesti, että Rasmus tolleri (-03) tuli aikoinaan vain kotikoiraksi, mutta harrastusten tielle jäätiin. Ruuti bordercollie (-08) tuli taloon vielä vanhemmilla asuessa ja kaipailin agilityyn lisää vauhtia. Sitä sain ja opittu on tosi paljon! Oli vähän vireongelmaa yms. Gava bc tuli omaan kotiini (-14) ja sain vaihteeksi kultaisen pikku enkelin jonka kanssa kaikki tekeminen on kivaa. Ja mihin voi luottaa täysillä. Nova muutti vanhemmille (-15) ja molemmat, äitini ja minä ollaan Novan kanssa puuhasteltu. Kovat oli "paineet" ja vertailukohdat, mutta aivan ihana tolleripoika tuli. Molemmat rodut on lähellä sydäntä ja onhan niitä muitakin kivoja.


(c) Jukka Pätynen