16.1.2012

Muutama ei huimaa tulosta

Käytiin kisaamassa viikonloppuna, onneksi matkoille löytyi seuraksi Shanti ja aussit.

Lauantaina Hyvinkäällä kaksi agilityrataa
1 rata: Ruuti oli niin tykityspäällä, käännökset venyi kauheiksi en uskaltanut kääntää  rimojen pelossa. Lisäksi se meinasi lähteä tosi helposti takaakiertoihin. Joten meidän kohtalona oli kielto 5 hypyltä (meinasi lähteä kiertämään), lisäksi meni viimeisen hypyn takaakiertona = hyl.

2 rata: Tuli ulos putkesta kun takaaleikkasin sille ja kutsuin sitä ulos. Eli kielto 5. Sitten tuli vielä keppivirhe 5, meni 2 väliin. Loppurata ihan kivasti, paitsi että A:n jälkeen tuli rima, tosin vedätin siinä kohdin. Vaadin puomille pysähdystä mutta stoppasi maahan hidastuksen jälkeen. = 15

Sunnuntaina Porvoossa, myöskin 2xagirata
1 rata: Toinen rima 5 tuli alas, kerroin kai hypyn päällä käännöksen. Lisäksi ohjasin huonosti hypylle mistä meinasi tulla ohi 5. = 10. jotain -12s.

2 rata: Alussa oli ahtaat välit ja käännöstä. lähdin liian hitaasti liikkeelle enkä saanut käännettyä koiraa 3 hypylle, tuli ohi ja sinkosi edellisen hypyn = hyl. Muuten rata sujui ihan kivasti ja ohjasin rennommin. Vähän enemmän oisin voinut ennakoida käännöksiä. Molempien ratojen keppikulmat oli helppoja.

Sain radat videolle, katson jos muokkailen ainakin parhaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!