11.4.2012

Tokotreenit bortsuporukalla @ Barona

Ruutilla oli hyvin kierroksia ja heti alkuun meinasi aloittaa ääntelyn. Olin suunnitellut tehdä kisamaista, mutta piti ohittaa suunnitelmat että tehdään ne ensisijaisesti mahdollisimman hiljaa.

Marian käskytyksellä

seuraus: alkuun hiljaan sivullaolosta pallolle, pientä vinkumista käännöksessä mutta suorilla hiljaa. Pari palkkausta. sivuaskelissa helposti ääntä, niissä ehdotuksena että ruu tietäisi mitä tapahtuu eli vasempaankin mennessä ottaisin yhden nojausaskeleen taakse.

istuminen: sujui yllättävän hyvin tosin ei oltu selkä palloon. Voisi alkaa tehdä idarin tavoin eli kiertää koira ja totuttaa siihenkin.

ruutu: meni hyvään kohtaan ja teki taas kohti kävelyssä että nousi ylös. Sen jälkeen pysyttiinkin. Vapautus ruudusta.

paikalla istuminen: hyvä, palkkasin kerran välissä, kävin kahdesti piilossa
paikalla makuu: oli jossain vaiheessa noussut istumaan, ei tainnut olla varma käskystä. kukaan ei ollut katsomassa joten en tiedä milloin.

yksin:

luoksetulo oli yllättävän hyvä, paitsi ei meinannut mennä aluksi täysin maahan. Seisomaan pysähdyskin oli suora! Vauhtina myös vika pätkä (jalkojen välistä takapalkka pallolle)

ohjattu: merkki vähän vino. alkuun olin unohtanut pallon, jolle se pinkaisi oikea käskyllä. :D Uudestaan otettua kerrattiin molemmat suunnat. Pätevä Ruuti! Toinen eteen ja toinen vauhtina.

tunnari: oli aika hieno, rivi josta ruuti löysi ei tarkoituksellisenkin namin.

Ääntely onneks lakkasi lopputreeneistä. Alku on vaikein. Tosin se käytti ääntään treenaamisen jälkeen haukkumalla täyttä kurkkua.

- seuraus sivuaskeleet
- istumisessa koiran kiertäminen
- ruutu kohti kävely
- paikalla makuuta ja istumista peräkkäin
- luoksetulo maahanmeno

Kuvat


Uuno

Mette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!