27.4.2013

Rasmuksen tokokoe Inkoo

Rasmuksen kanssa tokokoe Inkoossa ja tuomarina oli Riitta Räsänen. Vanhemmat lähti myös mukaan + Ruuti ja hoitokoira Ronja. Liikkeet oli kahdessa osassa ja paikkamakuut vikana.

1 kehä:
Zeta: 8, aluksi vähän huono seuraus ja hidas maahan, seiso ja istuminen, missä istu vinoon.

Ohjattu 8: en kerenny viritellä, vasen. Merkille vähän hitaasti, hyvä haku ja vauhti kasvaa kun tuo kapulan. Väljä eteentulo.

Kaukot 0: hyvin alku, vähän hitaasti maahan. Hyvät siirrot muuten, mutta lopussa seisoi, käskin istumaan ja meni maahan, käskin istumaan, muttei totellut. Katsoin sääntöjä niin:

"Jos koira jättää suorittamatta yhden kuudesta asennonvaihdosta, korkein mahdollinen arvosana on 7. Jos koira kuitenkin jättää yhden asennonvaihdon väliin ja vaihtaa suoraan seuraavaan asentoon, liikesuoritus hylätään."

Metallihyppy 9: ihan mini inahdus, ei ees kiljasu tai selvä vinkaisu. Vähän väljä eteentulo.


2 kehä:
Seuraus 7,5: aika väljää, muuten hyvää. Heilutin rampen puolen kättä, äiti oli verrannut maajoukkuekisaajaan niin se ei heiluttanut.

Luoksetulo 7:
Ras meni maahan kun huusin seis. Muuten ok.

Ruutu 8,5:
Merkki vähän hidas, kuitenkin vähän parempi vauhti kuin ohjatussa. Hyvä ruudun paikka. Seuraamaan pikkulenkillä. Lisää vauhtia tuomari kaipas.

Tunnari 10:
Ympyrä, toi heti oman kun haistoi sen. Jee :)

Paikalla istuminen 0: ras vähän katteli muuaalle ja toinen tassu edempänä. Kerkesin piiloon ja ras oli noussut seisomaan ja nuoli maata.

Paikka makuu 9,5:
Hidas maahanmeno. Nää on aina kisoissa, kun treeneissä tekee ne niin nopeasti.

Yhteensä 3-tulos 208,50p

Hyvin 2 vuoden taon jälkeen ja muutamat treenit kentillä. Rasmus oli vähän laiskempi kuin treeneissä missä se on tehnyt super nopeita maahanmenoja yms. Vähän se vire lässähtää kisatilanteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!