1.5.2024

Reijan hakukoulutus omalla ryhmällä

1.5.2024 vappuhakuilua, yhdellä sentään oli lakki ja haalarit! :D Reija Niemisen hakukoulutus meidän omalle hakuryhmälle.

Koska oli toinen treeni niin otettiin nyt vaikeampi treeni. 

- 4 tyhjää

- yhdessä haukkui siihen asti kun tulin piilolle

- vaneriumppari ok

- tyhjiltä luoksetuloa pitää saada paremmaksi, tarvittaessa maalimies voi viedä tyhjältä vähän eteenpäin ja otetaan uusiksi luoksetulo

- lähetyksestä aiemmin kutsu ja luoksetulosta palkka, vaikka olisikin vajaa mutta koirahan tekee silloin oikein. Tässä pitäisi olla joku vahviste luoksetulo vs ne joissa pyytää palaamaan takaisin vinosta pistosta.. Pilli on jo noutajajutuissa ellei olisi erilainen pillitys. 

- tyhjiltä voi luoksetulon palkata namipalkalla, vaikka se olisi vähän pakkopullaa. Myöhemmin palkka on seuraava lähetys. 

- Lähetyksissä koiraan ei saa koskea kokeessa. Jatkossa niin, että koira katsoo suunnan ja kun oikea, niin tuodaan käsi viereen - > vahviste oikealle katsomiselle. 1,2 ja lähetys. Ei odotella pitkiä aikoja. Jos koira hiippailee eteen, pyydetään takaisin. Tofu teki näin yhdessä. 

Alkutreeneissä taas valjaista kiinni pitäminen on hetsannut, jos olisi tarve osittain pitää niin pitäisi löysätä ainakin ennen lähetystä. (harvemmin Tofulla, paitsi jos apuja) 

Tänään oli vaikeahko ja pitkä treeni, Tofu teki kuitenkin tosi hienosti! Mitä nyt hätätilanne tuli 1 maalimiehen vieressä piti käydä kakalla ja sitten vasta ilmaista. Ei aiemmin malttanut käydä, vaikka ehdittiin käydä kävelemässä. Oli niin täpinöissään menossa treenaamaan. 



Läksyksi, jotain jo ylempänä. 

- vahvistaa oikeaa kääntymistä tyhjillä, uppoaa hyvin ja kattaa alueen

- keskilinjalla sisääntulossa siirtymä

- lähetys keskilinjalla yksinkertainen

- maalimiehet takakautta piiloille, tarkastaa siirtyvän jäljen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!