Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.5.2023

Tekno hakua ja umppareita

 To 11.5 Tofu haku teknossa

1. Pisto lähti n 40m kohdalla etuviistoon kääntymään ennen korkeaa kalliota. N. 10m jälkeen korjasi syvemmäksi ja sai hajua. Tuuli oli keskilinjan suuntaisesti. Hau 10-15.

2. Pisto: pressu umpparin puolelle, näin että meni umpparin läheltä ja oli käynytkin. Mutta ei ilmaissut. Lähetin uudestaan, ollen n. 30m päässä umpparista. Nyt meni ja aloitti ilmaisun. Haukkui hyvin! Jopa silloin kun mm kehui ja tuli ulos umpparista. 

3.pisto: haukutuslähtö. Mm tuli puun takaa, olin miettinyt tekiskö niin että lähtee keskilinjalta. Pyysin että näyttää namirasiaa ensin. Sitten liikkui vähän, jähmettyi, 3sek, sanoi "puh" ja kun koira alkoi haukkua kiljahti ja juoksi pakoon n. 15m. Tofu kuopi ja haukkui mm juostessa. Tosi hyvällä asteella n. 10 haukkua. 

4. Pisto: tyhjä. Meinasi lukita polun ja 2 piston suunnan. Lähti sitten koukkauksen kautta sinne, mutta siellä olikin mies kävelemässä ilman koiraa. Tuli hiljaa takaisin kutsusta. Lähetin vielä radalla eteenpäin uudestaan tyhjälle. Nyt parempi syvyys ja suoruus, mutta vähän piikki. Etenin itse reilusti ja huutelin, mutta palasi sinne mistä olin lähettänyt. Tästä kehut. 

5. Pisto: lähi umpipiilona kevythäkki. Upposi hyvin syvälle, kääntyi oikein ja sai tuulen alapuolelta paluumatkalla hajun mm. Hyvä ilmaisu, jonka aloitti itse. 

Nameja keskilinjalla ja lopussa vähän leikki munkin kanssa. 


Treenaa:

- umppari pitkällä matkalla, ekaa kertaa ilman apuja täydellä matkalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!