Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.2.2011

Rokotukset ja yleistä

Ruuti kävi tänään rokotuksilla, jännä nähdä sitä arkana kun iso lääkärimies hanskoineen vähän jänskätti. Otettiin molemmat rokotukset samalla kertaa, ei tuntunut missään tai näkynyt päivän aikana.

Punnitsin pojan oli 18kg.

Treenaamisessa ollaan oltu laiskoja, nopeaa tahtia vain ulkona lenkkeilty, tulisi se kevät! Mitä nyt tarjousseuraamista lumipallojen heitolle. :D Ja vähän treenattiin 2on2offia sisällä, luoja ton kanssa mitä se keksiikään. Tyynyllä ja matolla, matolla kaapi sitä etujaloilla, heittäyty maahan ja välillä lähes asentoon.

Rasmus ja Ruuti ei ole pitkään aikaan tapelleet, välillä syttyy jostain asiasta kiistaa mikä saatu lopetettua siihen. Ruuti on kävellyt nätimmin lenkillä, ei saa vetää yhtään ja suurin osa koirien ohituksista hyviä. Paitsi jos tulee uros, joka tuijottaa ja lähtee räyhäykseen. Joskus Ruuti murisee ohittaessa ohittavalle urokselle. Toisaalta yhdellä lenkillä myös saksanpaimenkoira teki hyökkäyksen mutta molemmat koirat ohittivat nätisti. Ruuti ei ole myös päässyt provosoimaan Rasmusta ohituksissa. Vierekkäin taluttaessa Rasmus ei luota vielä Ruutiin ja on varuillaan. Molemmat koirat ovat siirtyneet taas nukkumaan mun huoneessa, ettei siitä tule Ruutin oma. Aikaa on vietetty Cesaria katsoen ja lukien, ja yksi viimeisimmistä jaksoista oli niin näiden tapainen.

8 kommenttia:

 1. Ruutin karvat vissiin hämää. Sarppa kun on vaan pari kiloa kevyempi!

  VastaaPoista
 2. Ruutikin on noin kevyt, mitähän tuo mun läski nykyään painaa..täytyy kipaista et saa vertailutuloksen. ;)
  Ja tsemppiä poikien kanssa, kuulostaa jo paremmalta. Täällä peukut pystyssä et alkaa sujumaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että helpottaa :)
  Meilläkin likat olivat pari kk sitten jatkuvasti toistensa kurkussa, mutta nyt yhteydenottoja ei ole tullut varmaan kuukauteen.

  Onnea kakkosiin noususta !

  VastaaPoista
 4. Veera: Joo Ruutilla on kyllä ihan muhkea turkki, nyt varsinkin parhaassa karvassaan. Tullut ehkä 400g sitten viime kerrasta massaa. :D
  Mia: Kio on aika paljon korkeampikin, Ruuti on jotain 50cm korkea.

  VastaaPoista
 5. Cesar on munki idoli ja katson sitä aina tvtä kun muistan :)

  VastaaPoista
 6. Joo samoin, se osaa jotenkin niin ajatella miten koirat laumassakin tekevät ja lukea niitä niin hyvin. Kun taas myös se nainen, joka telkkarissa on puuttuu enemmän kouluttamalla joitain asioita pois ja koirat ei ole edes niin hankalia. Lisäksi kirjoja lukemalla saa vielä paremmin irti sitä katsoessa telkkarista.

  VastaaPoista
 7. Heh Kio painoi eilen 20,8kg. :D

  VastaaPoista
 8. No sen onkin paljon korkeampi vaikka luulisi että olisi kuitenkin Ruutia kevyempi. Ruuti oli sen 50cm.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!