Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.7.2011

Agilitytreenit Pian vetäminä

Tehtiin medeillä, A sekä keinu vikoilla kerroilla hidastamatta.

- välistävedoissa, että liikun suorassa linjassa ja uskallan mennä tarpeeksi edelle
- valssin ajoitus vähän myöhässä
+ hyvät A:n kontaktit bumpilla käännöksessä
- keinulla meinasi vähän varastaa, koski hyvin mutta tuli ennen vapautusta
+/- puomille kiihdyttää hyvin, mutta pieni alastulon odotus
+ kepeillä kesti vedätyksen

Radalla oli putken pimeää kulmaa, välistävedot/serpentiini samassa. Välistävedoissa kun olin tarpeeksi edellä tuli hyvin ja kun uskalsin mennä sinne, ajattelin ettei tulisi välistä jos olen niin samassa rytmissä (en jäljessä). Hui se tuli lujaa, mutta pysyin aika hyvin mukana. Tehtiin alun n. 6-8 estettä erikseen ja loppu rata ratana kontakteilla. A:lla speedbump ja käännös, tuli hyvin, tosin valssasin edelle (kepeiltä sai etumatkaa). Keinulla koski hyvin, muttei tullut mun luvalla vähän ennen. Tultiin suorasta putkesta lujaa. Puomilla kiihdytti ylösmenolla ja vähän askeleen pidemmälle haluan että menee, tokalla tarjosi toisen jalan nopeemmin oikein, muttei niin hyviä kuin kotona. Kuitenkin eka kokeilu nollalla läpi, hieno ruru.

Ruuti rakastui todenteolla Seriin, leikattuun parsoniin (perheen molemmilla nartuilla ollut juoksut/juoksee). Vinskin kanssa se välttää kontaktia, jeij, muuten hyvää käytöstä.

Ruuti oli myös mökkeilemässä to-ti eli uitu on ja juostu päivä ulkona. Ne oli ottanut yhteen ja Rasmusta osui silmäkulmaan, alaluomi on turvonnut ja vähän auki. Lasse pääsee sitä näyttämään lääkäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!