Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.2.2011

Nousu 2lk ja treeniryhmä

Ruutille tänään 12.2.11 Hyvinkäältä kolmas nolla, Saviojalta, joka oikeutti luokkanousuun. Laitan videon myöhemmin. Varoin rimoja, välillä sain vähän odottaa. Ei tullut isoja kaarroksia, keinu oli vähän rajalla mutta videolta ei näytä niin pahalta. Puomia ei mennyt täysin loppuun asti. Meidät oltiin merkattu poissa olleeksi eka, vaikka olin ilmoittautunut ja kirja oli pinossa, tuli vähän äkkiä startti. Onneksi kuitenkin se meni hyvin.

-video

A-radan tulokset
1. Ruuti -14,80, aika 33,20; 4,52 m/s SERT,
2. Theba bc -14,01, LUVA  3. Zip bc & Pete Huotari -13,29 SERT, 7. Keiko & Tia LUVA

Tia & Keiko sai toiselt radalta myös nolla sijoittuen toiseksi, Keikon veli voitti. :D

Saatiin myös tieto, että päästään keväällä ast:n Tulevaisuuden lupaukset- ryhmään, jossa Mia Laamanen kouluttaa joka toinen viikko.

9 kommenttia:

  1. Vau, onneks olkoon! Teillä on ollut superhyvä alkuvuosi - toivottavasti jatkuu yhtä hyvänä loppuun asti ;)

    Hyvältä näytti teidän meno ja aika vaikeen näköinen rata ollakseen 1-lk:n! :O

    Isla aloitti juoksun viikko sitten, joten meille tulikin kisatauko vähän aiemmin kun odotin. Mutta eiköhän me jossain skaboissa taas törmäillä.

    VastaaPoista
  2. Onnea Huisisti nollasta ja sertistä. Hieno puomi lopussa, molempia ohjaajaa ja koiraa tais vähän jänskättää ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Joo tavoitteisiinkin vaatimattomasti kirjoiteltua, että jos tänä vuonna se nolla tulisi tai pääsisi kakkosiin. En kyllä odottanut, että ne tulisi noin nopeasti, mutta Hyvinkäällä Ruuti on ihan eri koira ohjata. :D Sen vire on vähän matalampi, kun taas Purinalla se on kauhea sählä. Selvästi Hyvinkään halli sopii sille, ehkä nurtsi pohja ja vähän ahtaampi tai sitten ettei laidalla ole ihmisiä..

    Rata hirvitti alkuun koska siinä oli niin monta riman pudotuspaikkaa. :D Mutta toi ei ollut paha verrattuna purinan ratoihin.

    Puomi on omaan mieleen vielä hidas, sen pitäisi hakeutua heti 2on2off asentoon, Ruu ei osaa hakea sitä täysin vielä vieraissa paikoissa. Huomasin lämppäreilläkin kun epäili vähän paikkaa.

    Nyt lähti vähän nousun paineet ja kakkosissa treenataan kontaktit (puomi) kuntoon ja että saisin otettua paremmin haltuun käännöksissä, nyt varon rimoja.

    VastaaPoista
  4. Todella hienoa Tia ja Ruuti! Ihan älyttömästi onnea kakkosiin noususta =) Ja onnea ryhmäpaikan saannista!!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut kakkosiin noususta! Ja tosi hienolta näytti toi Ruutin tekeminen, todellakin paljon parempi vire mitä välillä Purinalla. Ja tosi hienoa et saitte tommosen treeniryhmän! Onnea!

    VastaaPoista
  6. Vau, onnea vikasta nollasta sekä hyvästä treeniryhmästä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!