Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.1.2012

Muutama ei huimaa tulosta

Käytiin kisaamassa viikonloppuna, onneksi matkoille löytyi seuraksi Shanti ja aussit.

Lauantaina Hyvinkäällä kaksi agilityrataa
1 rata: Ruuti oli niin tykityspäällä, käännökset venyi kauheiksi en uskaltanut kääntää  rimojen pelossa. Lisäksi se meinasi lähteä tosi helposti takaakiertoihin. Joten meidän kohtalona oli kielto 5 hypyltä (meinasi lähteä kiertämään), lisäksi meni viimeisen hypyn takaakiertona = hyl.

2 rata: Tuli ulos putkesta kun takaaleikkasin sille ja kutsuin sitä ulos. Eli kielto 5. Sitten tuli vielä keppivirhe 5, meni 2 väliin. Loppurata ihan kivasti, paitsi että A:n jälkeen tuli rima, tosin vedätin siinä kohdin. Vaadin puomille pysähdystä mutta stoppasi maahan hidastuksen jälkeen. = 15

Sunnuntaina Porvoossa, myöskin 2xagirata
1 rata: Toinen rima 5 tuli alas, kerroin kai hypyn päällä käännöksen. Lisäksi ohjasin huonosti hypylle mistä meinasi tulla ohi 5. = 10. jotain -12s.

2 rata: Alussa oli ahtaat välit ja käännöstä. lähdin liian hitaasti liikkeelle enkä saanut käännettyä koiraa 3 hypylle, tuli ohi ja sinkosi edellisen hypyn = hyl. Muuten rata sujui ihan kivasti ja ohjasin rennommin. Vähän enemmän oisin voinut ennakoida käännöksiä. Molempien ratojen keppikulmat oli helppoja.

Sain radat videolle, katson jos muokkailen ainakin parhaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!