Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.1.2012

Villen opissa

Ma oli Ville meidän tason testaus rata kahdessa osassa. Kerettiin 2h tehdä 35 esteen rata 8 henkilön voimin ja muutamia toistojakin. No syy oli ehkä että rataa oltiin aloitettu aiemmin rakentamaan.

Meidän alkupätkä 1-18 oli aika karmivaa. Ruuti oli niin meno päällä ja oli ollut vähän iisimmillä lenkeillä edellisen viikon, tossu jalassa. Kynsikin onneksi kesti treenit, kun lumet tuli hanki aukasi ruutin yhden kynnen sen alhaalta. Radan tokana esteenä oli okseri, siitä puomille. Kontakti tuli ihan hyvin. Kepit ei sujunut kokopäivänä, alkuun meinasi sännätä 2 väliin tai sitten kun annoin rauhaa tuli keskeltä pois kun jäi katsomaan. Mä jäin tosin varomaan liikkumista. Tuli huomattua että kontaktilta kepeille meno on vaikeaa. Siitä jatkettiin A ja takaakiertona yksi hyppy ja pari muutakin. Muurin palikat tuli alas, mutta lähemmäksi ja selkeä ohjaus. Kaksi suoraa putkea, serpentiini ja keinu. Eka keinu oli parempi. Okserille halusin takaaleikkauksen ja siinä tuli kunnon jumitus, näytin myös väärin ja ruuti ei tajunnut. Toisella kertaa rauhotuin ja tuli vain keppivirhe.

Toisella pätkällä mentiin putkesta taas puomille ja siinä tarvitsi vähän jättäytyä. Ruuti ei niin hyvin hakeutunut alas ja ajauduin vähän liian lähelle, tosin ruu paikkasi ja suoritti hypyn mille tulin myöhässä ja huonosta kulmaa. Ennakoin liikaa käännöstä ja ruuti kielsi, muista että koira lukitsee hypyn ensin! kepeille taas virhe. Kepeiltä otettiin tiukkaan ja olisi pitänyt mennä vain yksi hyppy ja hyppyjen välistä mutta aika monella tuli noi molemmat :D lopussa oli välistä vedot joista neuvona että juoksen edempänä, koska muuten olisin jos niitä olisi ollut enemmän jäljessä. 2 rima vain tuli alas. Ja myönskin ekan radan ekalla kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!