Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.7.2013

Tokokuvia ja agilitykisat

Purinalla oltiin kisaamassa ke 2 starttia. Eka rata hallissa oli vähän hakemista ja ruu hiippaili seisten lähdössä. Tuli vähän tönkköjä kohtia, yksi rima ja a:n kontakti josta suoraan putkeen, jäi käskyttämättäkin. Aika kiemurteleva rata. Eli 10. 

Toinen rata ulkona ihan kiva, parilla kinkkisellä kohdalla. Toka rima tuli alas kun himmailin. A käskytettynä ok. Rengas putki käännös hyvä, moni hyllytti kauepaan päähän. Keinulla epäilin et pysähtyykö, muuri suoraan ja hyppy takaa, olin myöhässä ja ruu meni hypyn väärinpäin. Puomilla pysähtyi, tein liian voimakkaan käännöksen hypylle ja kielto. Pituudelta mentiin tosi terävässä kulmassa kepeille, tosi hieno! Pari muukin kehui vaikeeta kohtaa. Uskalsin ajoissa aloittaa persjätön kepeille ja hypyn kieputus. 
Sitten vähän odottelin mutkan hypyissä ja ruu oli vähän epäröinyt. En sais yhtään himmailla, selkeesti näyttää heti mitä seuraavaks! Miks ohjaan niin eritaval kisoissa, nyt pitää unohtaa varmistelu. Siitä on vaan haittaa. Hyppäsi nyt ihan normaalisti. Eli hyl. 

Kuvia tiistain tokoista, värisävyt näköjään helposti vääristyy mustan koiran kanssa

Ifa
Aidan
Pipsa partis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!