Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.7.2013

Uintia ja aksaa

Ennen Ruutin aktivointia, käytiin ensimmäistä kertaa koittamassa rullaluistalua, kentän lähellä olevan pellon ympyräradalla. Koitin niitä ensi kertaa ja kahdesti pyllähdinkin, onneksi oli suojat ja suht hiljainen vauhti. Oli se vähän pelottavaa, jos vauhti kasvoi, mutta luistelusta nyt tuttua, miten eteenpäin pääsee.

Sen jälkeen käytiin Oittaan reunalla uittamassa Ruutia. Oli tarkoitus itsekin, mutta oli niin viileä keli ja matalasti syvenevä ranta.

Sitten ajateltiin agilitykentälle, jossa  huomattiin, että meidän kentän avaimen lukko oltiin otettu pois portista ja piti jättää auto tien laitaan. Tehtiin normaaleja maxi hyppyjä + putkesta okseri, puomi ja keinu oli maxipöydälle. Vähän epäröi normaalejen hyppyjen ponnistus paikkaa, ei sentään pudottanut ja okseria tehtiin eka medikorkeudella, sitten nostin takariman ja eturima mininä. Sitten normaali maxi okseri. Vaihtelevasti meni ja kerran tai kaksi tiputti riman ja välillä meni nopeastikin ilman arpomista. Vaatii paljon varmaan vain okseri treeniä eli sen ja tavallisen erottamista ja oikeaa tekniikkaa okseriin. Loppuun vielä hyppytekniikkaa, mihin oli valmis sarja reunassa. Lisäksi Henkka sai koittaa vähän ohjata Ruutia. :D

Muutamat lähimetsä kuvat (Pana G5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!