Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.2.2021

Pesu-urakka ja agilitya

Maanantaina pesin ja föönasin tollerikaksikon suljetussa pikkutilassa. Tofusta tuli karvaa ehkä 3x enemmän. Nova oli nopeampi. Molemmat oli nameilla lahjottavissa föönaukseen vaikka alussa vähän jänskätti. Välillä sitä miettii, että söpöydellä on hintansa karvan lähdön kanssa. :D Trimmattuva rotu olisi niin eri. Seuraavana päivänä oli hyvä uusia harjaus. 

La lenkki Espoon Kurttilassa (Saunalahti) ja merellä. 

Su ihmisten hiihtäessä kävi henkarille huonosti. Ti lenkillä Tofu karkasi myös tervehtimään tuttua koiraa ja tuli vasta läheltä luokse, kun mun ääni muuttui jo vihaiseksi tottelemattomuudesta. Muuten poitsu on ollut kyllä kiltisti. Ohituksissa tosin treenattavaa, kun haluaisi tervehtiä kaikkia eikä se ole tapana. 


Tiistaina Saijan agilitytreenit:

Gava kävi treenaamassa, ulkona pakkanen ehti silti kiristyä. Ehdittiin käydä koko rata läpi ja paria vaihtoehtoa. Lisäksi haastaa itseä parilla persjättökohdalla ja in-in kokeiltu.  
Kepeillä vaati alkuun etupalkan. Monessa Gava oli vähän malttamaton, lähdössä ehkä 10krt odotti paikallaan. Ekassa takaakierto saksalaisessa kiersi hypyn, mutta jatkoi siitä suoraan seuraavalle. :D aalla lähti ilman lupaa. Avokepeillä aluksi 2 väliin. 

Keskiviikkona Gavan pesu, nopeata lyhytkarvaisen kastelu, shampoo ja hoitoaine käsittely ja kuivaus. Turkin hyvää puolta. Tosin sterkkatukka karisee kuin kuiva joulukuusi. 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!