Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.12.2021

Nome/wt kimppatreenit ja kranio

Ti 30.11 Nome/wt 

Treenailtiin Ennin ja Leevi tollerin kanssa Kilon pellolla.

- lähihaku: Enni laittoi heinäpuskaan damin, vein Tofun siitä n. 1m päähän ja pillitin n. 10m päästä pi-piuu-pi-piuu. Näitä 2krt, toisessa vähän eri kohtaan dami, sai etsiä. Hyvin sujui ja nyt hoksasi heti pillin merkityksen. Kerran eteen ja lähihaku pillitystä.

- pysäytys pillitys: dami jätettiin taakse, jätin istumaan ja kutsuin suullisesti n. 15m päästä, pysähtin n. 5m jälkeen ja onnistui. Kaksi kertaa hyvin! Matka ei ollut läheskään samaa kuin yritettiin Santun treeneissä, mutta tehtiin mielummin onnistumisia. :) Ai niin Santulla tehtiin myös niin, että vapautin juoksemaan lähihakupaikkaan ja sitten pysäytin, jonka jälkeen vei damin ja päästin hakemaan palkaksi. Tätä voisi tehdä muistikuvapaikkaan.. 

- markkeeraukset: yksittäisinä kaksi eri noutoa. Ekassa etsi jonkin aikaa. Toisessa ei nähnyt ekalla heittoa, toisen näki. Joten otettiin ensin samasta paikkaa markkeeraus nouto. Sitten linja eteen samaan paikkaan. 

- Sitten linja markkeerauksen ekaan paikkaan ja otettiin 90 astetta vasemmalle häiriöheitto apparin jalkoihin. Ensin yritti lähteä sinne. Otin vähän eteenpäin ja sitten sujui. Toistolla onnistui taas tokalla. Damit jätettiin salaa eli piti muistaa paikka. 


Gava kävi päivällä treenaamassa agilitya Josefinan kanssa, meni pätevästi kaikki harjoitukset.


Ke 1.12 Kranio

Lihashuolto kaikille kolmelle Mari Hyytiäisen hoidossa.

Novalla oli eniten jumia selässä yksi nikama vinossa, sitten edestä heijastui vähän. Toinen etujalka oli vähän vinossa. Hännän seudullakin oli jotain. Olikin välillä väistänyt kosketusta ja varonut Tofun hihnaa ettei osu häntään. 

Gavalla ja Tofulla pientä jumia. Tofu halusi aluksi leikkiä mun kanssa ja sitten kitisi odotellessa pientä vinkumista, vasta lopussa hiljeni. Gavan oikea takajalka ei venytyksessä taipunut ihan yhtä paljon ja yhtä varvasta oikaisi. Tofulla oli hännän päällä ja oikean jalan joku paikka jumissa. Kuuluu olla pehmeän tuntuinen, nyt oli aluksi ollut tosi kova. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!