Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.1.2022

Uuden vuoden talviurheilua

Lomailtiin joulun jälkeen Rukalla ja Vuokatissa Tofun kanssa. 

Uv sujui rauhallisesti, Tofua ei pelottanut toki väsytettiin päivällä hiihtolenkillä + peruslenkeillä ja klo 17 jälkeen oli sisällä ja pahimpaan aikaan makkarissa musiikin kanssa. Päästin käymään hihnalla, kun ampumiset rauhoittuivat yöllä. Seuraavina päivinä saattoi korvaa kääntää raketista kauempana, mutta ei sen enempää. Gava ja Nova oli porukoiden kanssa Sysmän mökillä evakossa ja sujui rauhallisesti. Ihana kun kukaan ei stressaa ja pelkää. Ruuti pelkäsi aikoinaan niin pitkään kuin kuuli. 

Tofu kävi monesti hiihtämässä lomareissulla ja käytiin myös retkeilemässä. 

Hiihtoja Rukalla 

4.55km+Tofu, 

6.4km+Tofu, 4km, 

10km +Tofu, Vuokatti 7.8km, 

7.4km+ Tofu , 4,2km kuntopoluilla, 

4.5km+ Tofu, 5.76km

Oittaa 9.14km + tollerit

10 kertaa hiihtoa. n. 40km yht Tofulle.

 Vuokatti

Koirien ohituksia on treenattu ja pohjoisessa niitä olikin harvemmin. Namilla sujuu hyvin, ilman namia kiskoo kohti ja vinkuu. Kauempana kulkiessa on treenattu istuen ja luoksetuloa vahvistaen lähestymisiä. 

La 8.1 illalla Tofun kanssa 9km lenkki tontin lähellä, kivoja keskuspuiston ja Vanttilan kuntopolkuja. Henkka käveli Novan kanssa kotiin n. 15km. 

Su 9.1 Kirkkonummella suon kierto reitillä n. 8km lenkki, osittain saivat juosta vapaana. Tofu tosin jonkin verran kiinnikin, kun näki paljon tuoreita peuran jälkiä (ruokinta-aluetta toisella puolen ja toisella puolen metsästäjät olivat juuri lopettaneet peurametsäilyn).

Tofua ja Novaa myös parturoitu tassujen ja Tofun korvien osalta. Novalla katkesi joulun alla tyvestä etujalan kynsi, mutta on nyt jo parantunut. 

        Oittaa

 Ruka suolla

 Konttainen

Järkkärin kuvia tulossa tänne 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!