Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.11.2022

Hakuilmaisutreenit

La 26.11 haun ilmaisutreenit

Tofulle 2 kierrosta. 

Ensin muutamat haukut lelulle Berran tyynylle, Sara mm. Kriteerinä haukkua lelua jalan alla vs maalimiehen naamaa. Täytyi vähän osoittaa mm lelua ja korjasi lelulle.

Sitten namirasialle Veeralle ja haukut, sai syödä rasiasta kaiken. 

Haukkuja oli n. 4-8kpl kaikissa. 


Toisella kierroksella etsi namirasioita kun kokeiltiin lelua. Vaihto namirasiaan ja fokusoi hyvin siihen. Osa oli tosi pieniä rasioita ja hukkui jalan alle, silloin jalalla kopautus. 

Hyvin alkoi hakeutua jalalle ja aloitti heti haukun. 

Kotona pitää vielä harjoitella pidempiä haukkusarjoja, mutta pitää myös muistaa ottaa namirasioita mukaan. Haukuttanut jonkin verran lelun kanssa lenkeillä, mutta sen kanssa kyllästyy nopeammin. 

Novalle tein kahden pienen esineen kaistaleen. Odotti autossa, kun vein esineet. Juoksi alkuun monesti ohi, oli pesusieni ja huopainen juoman alunen. Kun oli juossut jonkin verran niin sitten löytyi. Sai leikkiä palkaksi. 


Sairastuin koronaan 7.11 ja koko kuukausi mennyt siitä toipuessa. 1,5vk kuumetta ja sitten poskiontelontulehdus, nuha ja yskä. Tällä viikolla varsinaisesti aloin koiria käyttämään lyhyillä lenkeillä hissukseen. Onneksi olikin harmainta aikaa..

Tofulta onnistui Annas piparin pito monen kuvan ajan. Nova päätti heti syödä. :D Gavakaan ei tainnut pitää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!