Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.12.2022

Haku/ilmaisutreenit Tofulle

La 3.12 Korson puomi. Tofu. Pikku pakkanen ja lunta n. 5-10cm. 

1.pisto suorapalkka ja pistokin suora.

2. Pisto lähti kahdesti etuviistoon ja juoksikin n. 60m nelospiston lähelle. Otettiin haamu ja sitten onnistui ison polun ylitys. N.5 haukkua ja nameja. 

Sitten ilmaisutreeninä n. 10m lähetyksillä. N. 8 haukkua, hyvin jalan luona. N. 15 haukkua, rytmi vaihteli mutta yhtenäisesti. N. 10 haukkua. Ja n. 20 haukkua, hyvä rytmi ja sopiva etäisyys maalimieheen. :) Tofulla oli enemmän varmuutta. Lopussa jaksoi leikkiä vähän aikaa ja sai muutamia nameja. 

Muuta:

To lenkillä tehtiin myös haukkumista namirasialle. N. 10-25kpl sarjoja. Eli löytyy treenattavaa ja uskallettavaa haukkumäärissä.

Pe oli päivähoidossa Flaka unkarinvisla, joka leikki ulkona Gavan kanssa ja vähän Tofunkin kanssa. 


Su talkoilin messarissa tolleriyhdistykselle äitin kanssa. Ja siinä ohimennen tollerikehään painottuvaa kuvausta.

Su iltalenkiltä tullessa tottista. Tofulla oli leikkifiilis ja otettiin karvalelu, missä metrin fleeceletti naru. Tofu leikki karvalla, Gava kiskoi narua ja itse Gavan apuna. Tofu muuten voimakkaampi. Seurauspätkiä lelu oikeassa kädessä ja takin sisällä Tofulle. Sekä liikkeestä maahanmenoja muutama.

Su iltalenkillä oli namirasia mukana haukut 5,10 ja 23kpl. Vikassa pieni tauko ja sitten jatkoi. Jälkimmäiset osasi tähdätä jalalle, oltiin polulla. Tykkää haukkua makuulla. Palkkauksessa myös kriteerinä ettei ole nenä kiinni namirasiassa. 

Lenkeillä Tofun projektina on hillitä tunteensa koiraohituksissa ja ne tehdään namilla. Treenannut myös hetkiä, jolloin voidaan nähdä koirat kauempaa tai odotella sivussa niin, että on kuulolla.

Parilla lenkillä tehtiin myös pillipysäytyksiä ja luoksetuloja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!