Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

5.1.2024

Noseviikko jatkuu, treenit kellarivarastolla ja tossunoutaja

Pakkasviikko (- 15 ja - 18 välillä) ja noseviikko jatkuu.

To 4.1.2024 Tofulle vol 9 ja Novalle vol 5

Tofu salaa laitettu jääkaapin oveen, mutta bongasi sen heti. Tuli helppo treeni. 

Treenattiin myös seurausta, käännöksiä tuli tehtyä, alkuun hyppi niissä, sitten paremmin. 

Sivulta maahanmenot ei sujunut jos piti luopua namista pään toisella puolella. Helpotin käsiavulla ja laittamalla namit piiloon. Sitten kun sujui, toin häiriökäden takaisin. Muutaman kerran meinasi ennakoida. 


Nova purkin ilmaisu ja käsikosketus. Nyt tajusi paremmin purkkia korkeammalla eli jääkaapin ovessa. Käsikosketukset aika nopeita, kestoa voisi treenata. Sopiva treeni Novalle. 



Pe 5.1.2024 Tofu vierailemassa kellarivarastolla noseworkkiä vol 10 treeni. Tehtiin treenit Virpin ja Ada parsonin kanssa. 

Kaksi eri kohtaa eukalyptus hajulla, Virpin magneettirasialla, jonka Virpi oli laittanut. 

Tofu löysi aika nopeasti ekan patteriputkessa. Toista etsiessä tarkisti muutamasti aiemman piilon. Löytyi sekin hetken etsittyä kellarin verkkoseinän taka alanurkasta. 


Tehtiin myös seurausta ja käännöksiä. Muuten hyvin, mutta tavaroita vilkaisi kerran. Toisella jo paremmin. Muutama maahanmeno myös. Ja yksi metrin luoksetulo. 

Tofu pääsi pienen kävelyn jälkeen kylään Adalle. :) oli kiltti kyläilijä, enemmän odotti eteisessä milloin lähdetään.


Virpin ottama kuva, Pomppa tyypeistä





Tofu on kolmena päivänä tehnyt tossuetsintää, ainakin 6 noutoa. Kun Novalta tai Tofulta tippunut yksi tossu. Ensin metsässä 2kpl, ekassa jäi syömään peuran kakkaa mutta sen jälkeen toi. Pellolla 2 noutoa. Ja sitten toisella niityllä yksi nouto, sivussa polulta, itse jo epäilin mahtaako niin kaukana olla. Mutta Nova juoksi pallorallia siellä..
Kuva on lavastettu, sain palkattua yhden noston ja luovutuksen. Välillä saanut kopin tossulla tai vähän leikkiä, lunta tai namia. Novakin sai etsiä, paitsi tänään vikassa mutta silti Tofu löysi. Ja aamulla Tofu löysi oman tossunsa ilman vihjettä kun oli aiemmin mun huomaamatta tippunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!