Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.5.2024

Nosework ilmaisua kotiläksynä

To 2.5.2024 kotitreeninä ilmaisua 2krt. 

Tajusin videota käsitellessä, että naksutin aina hajun nuuskimisesta. Kun piti naksuttaa istuminen. Sanoin aina hajun jälkeen "istu" ja palkka jos istui. Kouluttajan kanssakin toi oli vaikea tottua, kun oppinut nyt naksuttamaan hajun nuuskimisesta. :D 


Pe 3.5.2024 ulkotreeninä eukalyptuksen etsintä ja ilmaisua. 

Tuuli kovaa niin haju kulkeutui puskiin, Adakin teki saman tyylisesti. Itseltä moka, että haju oli vähän liiankin vanha näihin olosuhteisiin. Täytyi toisessa auttaa vähän että rajasin aluetta. Tehtiin sitten löydettyä muutama ilmaisutoisto. Välillä tarjosi suoraan istumista, livenä mietin etten ehtinyt reagoida siihen. Mutta videolta huomasin, että niissä ei nuuskinut hajua lähempää. Haluaisin että nuuskii hajun ja istuu sitten. Tässäkin taisin naksutella hajua. 

Kiva oli nähdä kuitenkin miten innoissaan Tofu oli. Hihna saisi olla vähän pidempi, kouluttaja suositteli n. 3m mutta saa olla kai pidempikin. Nosekoulutuksissa oon käyttänyt valjaita. 


La-su tehtiin pihahommina kivetystä ja hoidossa oli Ada parson. Meni paljon paremmin kuin viime vuonna. Äitille meni muut koirat ja Tofu oli Adan kanssa.

La illalla käytiin Tofun kanssa moikkaamassa 55min vuorolla Nuuksion suunnilla yksityisessä Pikkutähti koirapuistossa Katia ja Swiiti belgiä. Vähän leikkivät, mutta enemmän oli hajuja mitä tutkia. Ja katsella hevostalleille puiston rinteestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!