Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.5.2024

Tottista talissa Gavalle ja Tofulle, sekä nose ilmaisua Tofu&Nova

Vuoden ekat tottistreenit kavereiden kanssa ja Gavan tokotreenit. :)

- ilmoittautuminen, siirtymissä vinkumista kun piti itkeä tyttökoiria. Istuessa vähän jatkoi piippausta. Kättelyn pysyi paikallaan (jos sellaista edes on). 

 Tofu ei välittänyt ampumisesta (vaikka tulevalla b-tottiksella välttää ne) ja seuraus pätkät meni kivasti, kunnes hätä yllätti. 🙈 Päivätreeniä ennen oli vain aamulenkki.

-Liikkeestä maahanmenosta luoksetulo oli ekalla hidas ja hajut matkalla kiinnosti.

-Paikkis oli helpompaa, mutta välillä meinasi nousta istumaan kun kävelee vierelle. - Aa-esteen kiipeäminen sujui avuilla ja lopuksi ilman apua, mutta alussa se oli unohtunut viime vuodelta.

- Lopputreenistä siirtymät hihnassa, kun hajut olisi voinut viedä. Ja tehtiin vain lyhyt treeni ja autoon. Gava muisti ruudun, teki seurausta ja jääviä (joista mielummin istui kuin meni maahan). Ja paikkiksen alkua. Oli autosta ottaessa ihan normaalin oloinen, vaikka välillä pelkää kovia ääniä. Nykyisin lapsi+ rämisevä potkulauta/skeitti on pahin pakokauhun aiheuttaja. Sähköpotkulaudat ei haittaa. :)


Viime perjantaina 17.5.2024 tehtiin nosework ilmaisua Tofulle kellarissa Virpin ja Adan kanssa. Alkoi nyt vähän hoksata ideaa!Nova teki myös kaksi hajun etsintää. Mikä oli aika kierroksilla steppailua ja yritti tarjota seinään nojailua vähän sinnepäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!