Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

19.9.2010

Kuulumisia

Päivittely motivaatio vähän hukassa ja toisaalta ei ole ollut niin aikaa kirjoitella. Opiskelu alkoi viime viikolla nyt enemmän tosissaan. Treenattu ollaan kyllä myös ahkerasti ti tokoiltiin, to tokoiltiin..

Perjantaina oli seuranmestikset ja samalla agin epikset. Niistä hyl, kepit oli toka este ja ruuti kaahotteli väärät sisäänmenot pariin otteeseen. Sitten A:lta alastulon virhe ja otettiin se uudestaan hypyn kautta. Puomille ei pysähtynyt tai varasti sieltä. Olin myös kauempana. Toisella kertaa (otin uusiksi hypyn kautta) tulin lähelle ja mentiin siitä sitten eteen 2 hyppyä maaliin.

Tokoiltiin su päivällä Perkkaalla ihan isolla porukalla, kelikin suosi. Paikalla istuminen sujui. Molemmat sai treenata.

Ti illalla tokoiltiin sateessa Malminkartanon nurtseilla sittenkin Antonian & Trixie bcn:n ja Veera & Sara aussin kera. Ruuti kehitti naisita kisavireen tai sitten oli vaan muuten niin ylikierroksilla ääntelyn kera. Tehtiin yksitellen käskytyksellä. Ruutin kanssa oli vähän tappelemista ettei saa äänellä ja miten pitää keskittyä. Kun ei sujunut niin hain Rasmuksen joka sai vähän tehdä. Sitten Ruutin kanssa, juoksusta pysähdykset huonoja. Sitten ruutua hinkattiin pitkään, hienosti meni sinne muttei maahan olis mennyt. Alkoi haukkumaan kumartaen (uusi älynväläys), istui tai sitten juoksi sieltä pois. Kun sain maahan niin paristi kohti kävellessä lähti pois ruudusta. Noh toistojen jälkeen saatiin se oikea suorituskin esiin. Ruutille palkka on melkein jo että se saa juosta uudestaan ruutuun. :D kaukoissa oli s-m siirroksessa ja toise päin liikettä mistä huomautus, muuten ok. Paitsi nousi kerran istumaan kun kävelin pois. Tunnari hyvä ja luoksetulo.

Kuvia metsästä3 kommenttia:

  1. Joo se on niin söpö aina. :) En oo vielä katsonut niitä sunnuntain kuvaamia kuvia, latailen ne jossain vaihees.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia kuvia <3 todella todella kauniita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!