Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.9.2010

Tokoa

kirjataampas tämän päivän Ruutin ongelmat

ruutu: tein loppu vaihettakin mutta teki taas sitä kun kävelen kohti niin lähtee himppeen. Harjoiteltiin vain sitä että kävelin ja sitten palkkasin sinne maahan. Muuten hieno paikan haku ja merkin kautta evl-ruutuna kaikki.

ohjattu: vasenta eli sitä mikä oli ruudun puolella. Nyt ei meinannut mennä ruutuun vaan oikein haki. Sitten oikea mutta yritti vasempaan. Pitää seuraavalla kertaa aloittaa oikealla.

seuraus: kentälle tuli jalkapalloilia joka potki sitä metalliaitaan yms niin saatiin häiriötä. Hienosti seurasi ja tehtiin sivuaskelia myös niin ettei ääntele.

kaukot: m-i ei sujunut ensin. Parhaiten sujui kun ennakoin vähän käsimerkkiä että ensin merkki ja heti perään käsky. Mutta sitten alkoi sujua kaukaakin. hieman jotkut teki liian nopeasti että liikkui sekä peruutus sujui mutta siitä olis pitänyt muistaa istuakin. hinkkaus meiningillä taas.

tunnari: tuli eka omalle katsoi sitten muita ja sitten toi oman. Ei koskenut vääriin, mutta kun otti oman jotenkin heitti sitä ja otti sitten uudestaan maasta. Näytin sitten "nami"käden ja lopetti leikkimisen ja toi pureksimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!