Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.9.2011

Kimppatokoilua Kilossa

Käytiin tokoilemassa Kilon koulun lähinurtseilla Tiltun tuttujen kanssa (3kpl). Tuli välillä kunnon sadekuuroja, joita odoteltiin puun alla, koska ei pystyisi nyt tulla kipeäksi. En jaksanut sitten raahata sadehousuja ja olishan niitä tarvinnut. Hyvä oli saada treeniä uusien koirien kera.

patoaminen: tehtiin pallon kanssa. Hyvin puiden suojassa. ensin perusasento, perusasento + askel, ja sitten seurausta. Sekä sivuaskelista palkka. Nyt oli paljon hiljempaa.

metsku: yksi tavallinen ja vauhtina loppu. Sitten koitin paristi tolpan kiertoa metsku suussa, suurimmaksi osaksi se unohtui maahan. :D Mutta yhtä kivaa oli varmaan juosta kierto ilman palkkaa kuin saada palkka metallin kanssa. ;)

luoksetulo: tehtiin yksi läpijuoksu

zeta: kerrattiin eri jäämiset, nyt sujui oikein.

kaukot: ennakointia, pitää muistaa pitkät tauot ja komentaa jos ennakoi. Enimmäkseen siihen keskityttiin.

tunnari: tein noudon jälkeen. Nyt vire ei ollut laskenut tarpeeksi. Ekasta kerrasta en ole varma mutta mielestäni nappas väärän ja jatkoi sen jälkeen etsimistä. Tokalla nosti myös väärää ja siitä huudot. kolmannella meinasi napata, suu kävi auki päällä, muttei ottanut. Nurtsi oli myös märkä ja mulla kosteat kädet, en tiedä olisko sillä eroa. 83+2-1=84

Paikalla makuu: evl käskytyksellä, katseli naapuria ja meni vinoon maahan, korjasin. Makasi nätisti, oli kerran mennyt lonkalle jossa makasi. Ruu kyttäili alkuun kaikkia merkkejä mitä näki ja ruutuakin himoitsi.

Paikalla istuminen: pikku possu meni makaamaan ehkä puolen minsan jälkeen. Sitten istui loppu ajan. Lisää treeniä siis.

ruutu: evl malliin. Hieno oli. Sitten tehtiin myös loppukävelyä, vähän meinas tulla lenkillä seuraamaan. Näiden hienosäätöä.

ohjattu: meinasi molemmissa suunnissa ekoilla hakea keskimmäisen. Ekalla kertaa sain sen stopattua ja korjattua, toisella en kerennyt reagoida. Lisää treeniä varsinkin nurtsilla.

Treenaa:
- tunnari noudon jälkeen
- paikallaan istuminen
- ruudun seuraamaan tulo
- ohjattu nurtsilla
- kaukot kestoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!