Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.9.2011

Kisatäyteinen viikonloppu

LA AGIKISAT LOHJA
Lauantaina kisattiin Lohjalla kaksi agilityrataa. Ruuti oli aika kierroksilla. Oltiin kahdella agilityradalla.

Eka rata hyl: Lähtö rima tippui oli niin maassa lysyssä ja ehkä liian lähellä. Sitten luukutti yhden renkaan jälkeen kun olin jäljessä hypyn mun puolelta putken sijasta. Kepeille tuli myös 2 väliin, siinä korjaus.

Toinen rata 10: Puomin kontakti hieno. Mutta taas möhlin kepeille viennin, oli avokulma tällä kertaa viimeksi vähän umpikulma ja tultiin hypyltä joka ajoi huonoon kulmaan. Pidin sitten liian pitkään hanskassa ja meni keppejen ohi.. mun vika. tein tosi hienon ennakoivan valssin. Sen jälkeen käänsin taas huonosti ja koira kävi putken suulla, kielloksi laskettiin.

Vauhtia oli, ekalla radalla se oli vain luukuttamassa joka suuntaan, tokalla kuunteli vähän paremmin. Syytän itseä tokan radan virheistä, Ruu oli hieno. Mutta kepit kovasta vauhdista treeniin. Nyt takaaleikkasin niille.


SU TOKOKISAT HKI

Tänään oltiin tokokisoissa Tuomarin vinttikoirakeskuksessa. Ruuti oli kauhea energia pommi. Yritin juoksuttaa sitä heittämällä lelua. Tuomarina oli uusi tuttavuus Timo Pussinen.

paikalla makuu 7: Ruu meni aika piipaten jo sinne ja sivulla vähän vinkui. Maahan käskiessä kyttäsi muita ja ei kuunnellut mua, toinen käsky. + ääntely.

seuraus 7½: tuli vähän haahuilua jossain kohdin ja väljyyttä. Välillä taas petrasi. Oli ihan hiljaa. Näin se on hiljaa muttei tee sitten niin hienosti.

istuminen 9: olikohan hidas tai sitten vähän apua.

luoksetulo 8½: oli jarruttanut vähän vinoon. :D mutta ihan kivasti tuli.

ruutu 9½: meni hyvin ruutuun ja maahan. Seuraamaankin hienosti, tosi tiiviisti! ei varmaan tykännyt seuraamisen ilmeestä, tai eikö koiraan saisi vilkaista kutsuessa.

hyppynouto 8½: haki hyvin. Äännähdys sivulle tulessa.

metsku 7: jouduin uusimaan heiton, en osannut arvioida että kapula oli vähän normaalia painavampi.. äännähdys sivulle tulessa.

tunnari 8: kerkesin vähän rauhoitella ennen. Vähän rajalta nuuski muita kapuloita, ei kuitenkaan nostellut.

kaukot 5: jouduin antamaan yhden kaksoiskäskyn, Ruu katseli yleisöön kun käskin seisomaan. Ja liikkui vähän kai.

kokonaisvaikutus 8: ääntely vähentää, teknisesti taitava koira.

Yhteensä 248p, 2-tulos ja 3 sija.

Voittoa on kuitenkin kun saa joka liikkeestä tuloksen. Nyt oli vähän äänekkäämpi kuin viimeksi, mutta taas niin ääripäät että seuraus oli ihan lapanen. Se stressaa niin kisapaikalla.. Ei paljosta jäänyt, eniten ärsyttää toi ääntely. ja ilman kaukojen mokaa, olisi pitänyt vaikka odottaa vähän pidempään eikä käskeä silloin niin 8p lisää olisi riittänyt ykköseen. Ensi viikolla uusiksi.. sitten me keskitytään ääntely sulkeisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!