Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.11.2011

Outoa tokoinnostus

Töistä tullessa teki mieli lähteä tokoilemaan Rurusen kanssa ja mietin yritysten parkkiksia yms missä on valoa ja päädyin päiväkodin parkkikseen joka on iltaisin tyhjillään, hyvät treenimahdollisuudet! Nappasin pallon taskuun ja tehtiin ääntelytreeniä. Harjoiteltiin palkka sanaa, jättämällä pallon takapalkaksi, palkka joko perusasennosta, seurauksesta tai sisältäen vähän sivuaskelia. Nostatin vaatimus tasoa, nostamalla virettä aina pikkuhiljaa. Niskasta pitäminen ja lelun heittäminen oli vaikein, mutta sekin onnistui sitten. Näitä pitää jatkaa ja ottaa narupallon sijasta myös vinkupallo. Sekä häiriötreeneissä ja kisamaisessa tai uudessa paikassa. Ääntelyn raja pitäisi tehdä selväksi, että osaisi laskeakin sen vireen. Vähän sama idea kuin tunnarin vaatimustason nostamisessa. Lyhyillä treeneillä haluun ensin että Ruu tajuaa että pitää olla hiljaa. Nytkin se hiljeni heti käskystä ja kuunteli mua. Ottaa se paineita muista koirista, koska viimeksi kun treenattiin lähikentällä Sailan ja Aidanin kanssa oli niin äänessään.

Tänään lenkillä ruuti pääsi vapaana tervehtimään kahta koiraa, molemmat nuoria tyttöjä. Ruuti ei tykännyt innokkaasta labbikselta ja yritti vähän komentaa, mutta kielsin sen. Sitten yritti vain vältellä, paitsi että pienempi terrieri olisi kiinnostanut. Ei ole helppoa voittaa Ruutin kaveruus, saatte olla onnellisia ketkä olette (koirat) sen voittaneet. ;)

Odotan, että saisin kouluhommat ohi. Nyt on kokeet ohi, mutta essee kirjoittamatta sekä kaksi projektia kesken.. Sitten jos sää vielä sallii haluisin käydä tekemässä tekniikka treeniä agikentällä ja tokoilemaan seurassa. :) Koulu haittaa harrastusta ja jos aikaa jäisi niin on väsynyt treenaamaan, voispa tätä intoa jotenkin ruiskuttaa.. Haluisin myös päästä kuvaamaan.. Ruutin turkki on kasvanut paljon kesästä.

kesäsiili ja asiaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!