Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.11.2011

Agikisat ja agitreenit

Käytiin eilen Shantin kanssa Porvoon kakkosissa kisaamassa.

1 rata: tein takaaleikkauksen kepeille rima pysyi ja kepeille oikein sisään. Tähän asti mentiin oikein, mutta sitten ruu jätti vikan välistä ja säntäsi putkeen. Tuli sisäänmeno virheitä kepeille kun en saanut tarpeeksi kauas ja sitten oikoi myös lopussa vaikka menin lähelle. Meidät vihellettiin sitten ulos radalta liikojen kieltojen vuoksi.

2 rata: alun lähtöhyppy oli viistosti, ei saanut koiraa kovin kauas ja rima tuli alas. Keinulta tuli lentokeinu, käskytin vähän myöhässäkin ehkä. Tein valssin sen jälkeen ja nopeasti lentokeinusta tulleena ruuti kävi sillä aikaa renkaan ja putken myös ja rata jatkui. vaikea kohta radasta sujui, mutta puomille herra ei stopannut joten korjaus ja käppäiltiin pois radalta (jäi pari estettä välistä). Mutta tein riskillä ja noi pätkät sujui! siitä jäi hyvä fiilis kun ruu pääs vetelemään täysiä ja sujuvasti edes lyhyen matkaa.


Shantin agilityt

Aiheena oli kepit tokana esteenä, keppejen sivuttaisetäisyys, layeröinti sekä pimeät putkikulmat. Tuli myös käännös A:lta.

Ruuti oli aika kierroksilla odotellessa. Tuli pari keppien sisäänmenovirhettä ja kerran tuli liian aikasin pois. Muuten sujui. Layeröinti treenissä oli oma sijainti tosi tärkeää, kun sain ohjauksen onnistumaan niin onnistui kuviokin. Ihan kivat erilaiset treenit! Aina kaikki vaikee tuo luottamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!