Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.11.2011

Tokoilua med Sari & Carmen

Käytiin eilen tokoilemassa Karakalliossa Sarin ja mitteli Carmenin kanssa. Tehtiin eka Ruutin kanssa ruutu ja ohjattu kun vielä näki. Ruutu merkitkin meinasi unohtua kentälle, kun ei niitä nähnyt pimennyttyä.

ruutu: haki ensin vähän liian eteen, mutta korjasi paikan oikein. Toinen toisto lähempää. Tein kaukalon suuntaisesti.

ohjattu: oikea kapula oli ruutuun päin, tosin kaukana siitä. Oikea tuotiin hienosti. Vasemmalla meinasi tuoda keskimmäisen. Voirasia toimi hyvin merkkinä, kun sellaista ei löytynyt ylimääräistä.

seuraus: otin remmin kanssa ja pallo takapalkkana. Huomautin jos yhtään äänteli, mutta oli yllättävän hyvässä vireessä. Tehtiin vielä paikallaolon jälkeen Sarin käskytyksellä, käskytyksellä ääntä tulee helpommin.

paikallaolot: ensin makuuta ihan hyvää. Sitten istumista, kääntyi vähän vinoon mun piiloa kohden. Ja meni maahan tietyn ajan jälkeen, näin sen ja ryntäsin heti korjaamaan. sitten istutin vähän aikaa.

liik. istuminen: pallo oli vähän lähempänä takana ja Ruu oli sitä mieltä että kun kävelin kohden, että saa jo mennä. Tämä oli hyvä häiriö ja toisella kertaa pysyi paikallaan.

tunnari: rivissä, merkkasi oman mutta tarkisti vielä muita. Seuraavaksi voisi taas ottaa noutoa ennen, niin saisi korkeamman vireen häiriöksi. 80-1=79

Ruuti oli taas lupaavan tuntuinen, mutta se riippuu niin höselön päivästä ja tarvittäisiin möllitokotreeniä. Saa vinkata jos on jotain tiedossa. Tai sitten vierasta käskyttämään koemaisesti.. Mutta viimeistään joulun tullessa pitäisi olla läksyt tehtynä ja enemmän aikaa!

Agilitykisoista video toiselta radalta. Toihan sujui hyvin, mä oon aavistuksen myöhässä alun valsseissa ja keinu ei ollutkaan lento keinu vaan se on vaan niin nopee. Mutta valssia en voi tehdä keinujen perään! olisi pitänyt vetää takaaleikkauksella hypylle, olin myöhässä niin Ruuti teki omat valinnat. Mutta onneksi tuli hylly niin puutuin puomin sikailuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!