Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.11.2011

Aksaa ja aksaa sis. kisat

Torstain agility Veikkolassa Anne Saviojan koulutuksessa. Moni oli peruuttanut ja mentiinkin sitten kolmen koiran voimin. Rata oli mukavan haastava ja kenttä oli suht ahdas. Kepit oli tokana esteenä renkaan jälkeen, tosin aika helppo kulma. Sitten oli takaa kierto hypylle. Lisäksi oli muutamia kohtia joista saada tiukkakäännös, putkeen pimeä kulma. Vaikeampi vienti sylkkärillä hypylle (A veti). A:lta käännös, jonka koski nätisti kun Anne vähän muistutti. -> voi koittaa useammin. Ekalla kertaa kaikki sujui paremmin, mut sit toisella kertaa oli koiran kärsivällisyys ja keskittyminen lähteny. Niin rimoja tuli alas ja vähän häslää. Puomi ei ollut harmi kyllä radalla.

Hyvinkää su 27.11.11 Agikisat

Ekalla radalla oli kunnon alku suora, virhe tuli kepeille mentäessä avokulmasta. A sentään sujui. Vedin yhdellä hypyllä liikaa niin meni väärään päätyyn putkeen. Puomin kontaktilla, jarrutti muttei ihan luvalla tullut pois. Virheet siis 5 kielto kepit, 5 kielto hyppy, hyl putki. hyl.

Toisella radalla tuli lähtörima, vaikka kutsuin paikallaan mutta radalla ei voinut jättää niin kauaks. Puomin jälkeen mentiin muuri aika vaikeesta kulmasta, palikka alas. Sitten kepeille mentäessä taisi joku rima tulla? kepit ok ja sitten A:lle, a:kin hyvä. Keinu ok ja loppu suoralla ruuti pinkoi etumatkaa. Rimat ja muurin palikat siis.. eli 15.

Videot saan Shantilta myöhemmin, taas tuli treeni-intoa. Mulle tulee aina fiilis vetää tappotreenit ja me vielä näytetään tai mä näytän ruutille et sen pitää mennä puhtaasti. :D Lisäksi toi 40-50min ajomatkan aikana kerkee analysoida aika hyvin.

Treenaa:
- lähtörimat: kunnon hetsauksella, rima korkeana, itse tosi kaukana, koiran asento?
- peräkkäiset hypyt, rimojen pudotukseen tai kaarros
- puomi hetsaten
- A:lla käännökset myös speedbumb treeneihin satunnaisesti
- muurille takaakierto
- kepit avokulma (hyppy keppejen meno suunnan mukaisesti, n. 3m sivussa ja itse juoksee pitintä reittiä)


Tämä kuva sen takia, että se tuli ensin. Toiseksi oltiin Shantin ja Dracun kanssa kisaamassa. Kolmanneksi molemmilta puuttuu ne kaksi nollaa. Neljänneksi sille muistolle kun koirat meni puhtaasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!