Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.12.2011

Ruutin aksailut

Tänään teemana oli takaakierrokset. Alkuun oli hyppy kaari + suora ja rengas viistoon, sekä kaksi putkea veti takana. Otin alun niistolla, se oli ainut millä pääsin lähtemään, muilla meni A:lle joka oli 2 hypyn jälkeen. Renkaan jälkeen tuli takaaleikkauksella lenkitystä, oli vaikea ajoittaa renkaan jarrutusta ettei kiellä sieltä. Valssilla se sujui sitten parhaiten.

Kepeille annoin hakea itse ja tein jaakotuksen. Meinasi ekalla kertaa mennä liian pitkälle takaisin kun en kertonut kepeille. keppejen jälkeen oli jyrkkä takaakierto, siinä oli oltava tarkkana että vienti riittävän taakse, pieni rytmitys ja vartalon kääntö ja jatkuu. kiersi ensin vain hypyn kun hätäilin.

Sitten pystyin lähettää pidemmältä putkeen, oli yksi häiriöhyppy joten oli oltava paikallaan kutsumassa koiraa. Kerkesin just takaakiertoon, mutta meille turvallisempi kisoissa olisi poispäin käännös. Sitten keinu, joka oli ihan hyvä.

Lähdössä käskin peruuttamaan tai tekemään kurrea. Vähän meinasi myös tulla ihan hypyn luokse kurre kehotuksella. Kurrea voisi treenata namialusta/kuppi/lelu etupalkkana.. samalla tavoin agilityesteet vetävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!