Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.6.2012

Tokot med Janni ja Niinun liitelyt

Tokoiltiin aksakentän vieressä Jannin kanssa.

- seuraus: häirittynä, heitti narulelua edestä mm. aluksi meinasi vilkasta, mutta seuraus oli muuten hyvää, tuli enimmäkseen tehtyä käännöksiä.

- merkki ja ruutu: meinasi olla ääni herkässä ja ruuti oli sitä mieltä että lähetyskohdan merkki on ainut merkki. Piti käydä näyttämässä kun ei se tollo mennyt tarpeeksi pitkälle. merkkasin merkillä lähtöpisteen ja lähetysmatka näytti aika pitkältä merkille. No eipä herra päässytkään ollenkaan ruutuun kun palkkasin merkille.

- liikkeestä istuminen: nopea ja juoksin ohi ja heitin namin eteen

- kaukot: tehtiin seisomista takapalkalla koska eilen huomasin että edestä palkaten ruu teki askeleen mut takapalkalla aluksi yritti venyttäytyä eikä yhdistänyt niitä samaksi asiaksi. Nyt teki niitä oikein, tehden askeleen etujaloille taaksepäin. Myös yli 10m matkalta ja ilman alustaa, jes!

- metsku: ekalla haukahti, kutsuin pois ja hain kapulan. Sitten hiljaa ja ok. Vauhtina loppu. Ollaan treenattu suoraan sivullemenoa kotona, tarvii pientä apua vielä ainakin liioittelevan katseen.

- tunnari: oli aika vauhdikkaan tuntuinen. Tunnarissa kähmäsi väärää, olisi kokeessa ollut nolla. Toisella oli toosi hieno rivi, nappasi oman heti kun tuli kohdalle. (kapuloita oli enemmän kuin kokeessa)

Rampekin sai vähän seurata ja tehdä idaria sekä katsella agitreenejä.


Agilityt Niinun johdolla

Koitettiin että pari rimaa oli 65cm, mitä ei ole melkein koskaan ollut ja korkea muuri, koska yleensä ne palikat lentää. Ekalla pätkällä erehtyi roiskimaan parit rimat alas. Sitten ne pysyikin aika hyvin, pari 65 laskettiin alas.

Muutamissa takaakierroissa ruu meinasi vetää liian tiukkaan ja rima tulla alas. Muuten oli hyviä pätkiä mutta mun mokia. Esim A:lta en kääntänyt rintamasuuntaa pituudelle niin ruu meni hypyn sen vierestä ja kepeille viennissä puomi ansana, mun rintamasuunta osoitti puomille.

Keinulla kesti aika hyvin käännöstä ja sivuttaisetäisyyttä. Jos pitää viedä ansaesteiden ohi, mieluiten edessä kuin takana. Okserin jälkeen kepeille mennessä oli ansa hyppy sivussa, mutta kun juoksin kovaa kohti keppejä niin ruu tuli perässä oikein! toki oli yksi onnistunut kepeille tarjoaminen ennen.

Puomin kontakti käännöksessä oli tosi upea kun tulin vähän jäljessä, jes! Yksi hieno niisto + persjättö onnistui, jes! sitten mokasin kai siihen keskittyen, putkeen viennin kun hidastin liian aikasin.

Olin tyytyväinen treeneihin ja ruu oli läkähtynyt niin lopetettiin vähän aiemmin. Pitäisi jotkut lenkit ottaa tavaksi mennä pyörän kanssa niin tulisi paremmin sillekin kuntoilua.. Noita pikkujuttuja ja tänään niin moni oli mun vikaa. Pitäisi ajatella aiemmin seuraavaa estettä eikä jäädä uneksimaan.

Vaikeat kohdat oli:
- mulle ohjata kohdat missä oli ansaesteet (puomi, hyppy)
- kepeille meno pitkällä estevälillä ja vinosti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!