Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.7.2012

Agia kouluttamassa ja kontakteja

Koulutusta ennen ja jälkeen kerkesin tehdä n. 5min treenit. Ekalla tehtiin A:lla käännäksiä, ensin paristi speedpumbilla ja siivekkeiden kierrot molemmissa päissä. Sitten ilman ja tuli välillä huono, mistä ei palkkaa ja hyvistä palkka. Miksen näitäkään ole vielä saanut tehtyä, olisi jo valmiit!

Koulutuksen jälkeen sitten tehtiin paristi keinulla irtoamista ja että pallo odotti sen päädyssä, tosin ruuti ei tajunnut jos ei sanonut palkka sanaa heti kun keinu lähti laskeutumaan, muuten jatkoi rataa ja juoksi pallon ohi.

Puomin kontakti kerrattiin miten siellä pitää seistä.

A:lla ilman speedbumpia yksi käännös (ti treenejen rata) ja onnistui hienosti! jes! Miksi olin aivan unohtanu speedbumpit ja nyt uskallan sitä käyttää kun laitan narulla kiinni.


Ruuti yritti aamulla sisällä murahtaa Rasmukselle, siitä torut ja lenkillä kerran mistä sai myös läksytyksen. Päivän ne oli ollut samassa tilassa ja kai kunnolla. Ruuti tulee mukaan mökkeilemään viikonlopuksi Kangasniemelle.

Ruuti oli lähellä ajeltuja partiksia, jotka ajeltuina eivät ärsyttäneet yhtään. Mutta karvalla se vihaa niiden näköä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!