Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.7.2012

Hierontasessio 2 ja Rassen kuulumisia

Koska Kaiperlan aika meni niin pitkän ajan päähän, mentiin vielä toistamiseen Timo Rannikon hierottavaksi, koska ekalla kerralla ei saatu vielä täysin kuntoon.

Selkä oli vielä jumissa, ei hirveästi liikettä ja lavojen välinen alue, joka voisi johtua törmäyksestä. Oikea takajalka oli myös jumissa vielä pienesti. Käsittelyn jälkeen kuulemma aika hyvin sai kaiken kuntoon, että toivotaan että nyt helpottaisi.

Eipä me olla muuta tehtykään nyt kuin otettu hierontojen takia rauhallisesti tai ruuti on ollut mukana uimassa. Ihanaa ensi viikosta lähtien työt helpottaa ja elokuun alussa alkaa 2vk:n loma! Sitten voisi olla energiaa treenatakin. :))

Rasmuksen kuulumisia sen verran, että se on ollut aika paljon vanhempien kanssa mökillä. Ja osaa iloita aina jälleennäkemisistä riehaantuen ja pakko saada jotain suuhun kannettavaksi. Lenkillä moni kysyy onko se nuori kun se innostuu niin muista koirista. Ei koiraihmisten tai veljen on vain niin vaikea ymmärtää miksi keppiä ei saisi heittää, kun koira menee niin kipeäksi vasta jonkin ajan päästä sen jälkeen. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!