Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

31.10.2012

Viikon toko- ja agilitytreenit

Maanantaina mentiin ekaa kertaa tokoilemaan Tiltun koirakoulun uuteen halliin Olariin, etsin vaan ekat puolituntia paikkaa kunnes sain numeron käsiini ja vielä löysin paikan kerran ohi ajamisen jälkeen.. ja kyselin ohikulkijoilta apua, mutta tyyppi joka tiesi en tajunnut sen selityksestä kauhean hyvin.. No lopulta löysin halliin, onneksi se oli lämmin, koska hyvä että käsillä pystyi kännykkää käyttämään. Astlainen Karo shelttinsä Kriisin ja kahden muun sheltti tutun kanssa oli treenikavereina.

Tein Ruutin kanssa seurausta, meinas olla poikkeuksellisen ääniherkässä, tosin hallikin on erilaista. Olisi pitänyt olla vielä hiukan tiukempikin. Keskityin vaan ääntelyyn. Sitten tein metallin vieraalla, ihan ok. Tehtiin hypyllä ja heitin myös tosi vinoja että joutui kiertämään kun palasi hypyn kautta. Kaukoja, voi ei niitä, ei taas ollut mitään järkeä mukana kun ei ennakoi ja teki monet kurretkin (ilman istu käskyä). :D

Niinun agilitytreenit tänään (KE) Olarinluomassa, ratana oli hyppyrata.

  • Virheitä tuli okserin rima kun jäin taakse ja jarrutin joten ruu jarrutti riman päällä ja keppi virhe, koska olin takana. Kun uskalsin liikkua edellä, ei ongelmaa. 
  • Hyppy saksalaisella, pakkovalssi ja vienti toiselle hypylle, valssi tuli eka myöhässä ja Ruu ei nähnyt rimaa -> rima. Sitten seuraava valssi oli myöhässä ja hyppäs niin kääntymättä. 
  • Vauhdissa haltuunotto oli taas meidän ongelma (ansana puomi), en aluksi uskaltanut liikkua että ehtisin ohjaukseen. Rintamasuunnan piti olla esteelle päin mihin mennään eli katse olkapään yli, persjättökin sujui. 
  • Hyvä mieli taaskin jäi treeneistä, mun mokia taas nämä.. sentään me mennään nykyään melkein aina oikeeta rataa. :D paitsi tuli tänään yks hyl, kun en kerenny persjättöön. Kepeillä kesti sivuetäisyyttä, korkea muuri sujui, kääntyi putkiin aika tiukasti ja yksi aikas onnistunut niisto. 
Oudot blogikirjoittelu ajat on johtunut kun aikavyöhyke oli GMT- 8 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!