Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.10.2012

Kirkkonummen agikisat ja tokoa

Tänää kisattiin kaks starttia ruutin kanssa. Ekalla radalla tuli lähtörima alas, rämäytti suoraan sen päälle. Toinen este oli puomi eli oliko se niin vetävä.

Kepeille tultiin avokulmassa 2 väliin, kävin tekemässä jälkeenpäin lämppäesteillä samantyyppisen kulman, eka väärä, sitten oikein.

Puomilla ruuti koski hyvin, keinun koski hyvin, en tosin uskaltanut mennä edelle. Putkelle vein epäselvästi ja suhahti väärään päähän. Rima ennen aata tuli alas A hyvä.
Eli hyl

Toinen rata oli vähän kivempi. Lähtörimaan oli vähän raapassu kynsiä. Ruui meinas keretä karata keinulle lussa, aalta mentiin kepeille ja ruu meni 2 väliin ulkokulmasta. Lopussa vaadin liikaa irtoomista ja jäi yksi este välistä.
Eli hyl.

Treenaa
- kepit
- Lähtörimat
- rima ennen kontaktia
- keinu

Illalla käytiin vielä tokoilemassa äidin ja tädin kanssa ja koulutin vilkasta jaloa. Kehitystä oli tapahtunut, ruutia sain komentaa alkuun, mutta sitten sujui lenkkikin yhdessä.

Ruuti teki alkuun kaukoja, otti häiriötä eikä aina tehnyt siirtoa. Sitten tehtiin seurauksen käännöksiä ja pikku poika häiritsi hyvin palloillessaan.

Ruuti sai kirppikseltä lelun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!