Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.12.2012

Puuhastelupäivitys

Kiirettä on pitänyt! Työ - koulu - treenit putkea. Ollaan käyty kerran Niinun agilityssa ja kaksissa tokoissa Tiltun hallissa.

Agilitysta en enään muista, ehkä katsottiin silloin A:lla, että koski sen varmasti alas. Ja saatiin puomilla vikaksi tasajalka 2on 2off.

Tokossa Ruuti kuumuu tossa pikkuruisessa hallissa, missä on ollut kasa shelttejä, jotka pitävät ääntä häkeissään ja noutoja ja  hyppyä on tehty sen nähden. Haastetta siis, toisaalta oikeanlaisella treenillä, helpottaa aina kisatilannetta kun on kovemmassa vireessä treeneissä laidalla.

Kaukaisemmalla kerralla tunnarit meni pieleen, ennen koetta ja toi vääriäkin. Tota ei tee kentällä vaikka tekis noutojakin ennen. Ehkä pitää alkaa treenata et nostattaa virettä itse ja sit tunnarivirittelyt ja tunnari. Tokalla kertaa tehtiin se vikana ja vähän mainas nappasta väärää, muttei nostanut, ja jotenkin tuurilla toistoilla osu heti omalle! että sanoppa että meinasiko napsia. Pallolla ei kyllä ole vaikutusta, mitä viimeksi mietin.

Seuraus: tokalla kerralla tiesin, että koira on jo kierroksilla, joten tehtiin pienestä tilastakin johtuen ihan takapalkan alkeita. Kun ruuti tuli sivulle hiljaa pääsi palkalle, kun seurasi pari askelta hiljaa, sitten käännöksillä, kasalla sivuaskelia -> enemmän vaan näitä! hallissa ois mahdollisuus kans ottaa häirittyä seurausta eri tavaroilla, pitääpä muistaa..

Metsku, on se vaikeaa, parin toiston jälkeen suostui hakea, toi eteen mutta vähän huonosti, voisin muistaa pyytää suoraan sivulle. Evl:ssäkin se on hyppynoutona ja hypyltä on helpompi tulla suoraan sivulle suoraan kuin eteen.

Kaukot, oli liikaa vauhtia ja eihän se sujunut. Ennakoi muutamia ja ei keskittynyt, joten liikkui tai teki väärän vaihdon. Huoh! Pitäis jotenkin saada tässäkin se vire alas.. muistaa tehdä vain yhtä tai kahta siirtoa ja rauhallisesti. Kaikki opit unohtuu jos tekee liian nopee niin ei keskity.

Ekal kertaa tehtiin ruutu niin et leluja pudoteltiin kun kävelin kohden. Mut matka oli 10m ja ei kyl ollut mitään ongelmaa. Tosin haki sitä väärin :D

Treeneistä muihin aiheesiin, niin Ruuti tykkää kun tuli lunta ja onneksi hiekat ja kurat on vähäksi aikaa poissa. Ruuti saa loikkia taas hangessa. Tänään sen sai vetää pois autosta, kun näki Aidan flätin (yllätys yllätys ei tykkää siitä pojasta) niin ei suostunut ulos autosta tulemaan. Sitten se kyllä pomppi vain hangessa ja ingnoorasi Aidanin. Ruuti on keksinyt nyt alkaa huutamaan autossa kun saavutaan kämpille, porukoille tai poikaystävän luokse.
Porukoilla se keksii aina kokoajan uutta tekemistä ja kun se rauhoittuu niin rasmus alkaa herätä. Lisäksi sitä pelottaa aina, että jätän sen hoitoon ja siellä se mielellään vahtisi mun huonetta äitiltä. (sen pitää juosta aina äitiä ennen mun viereen matolle)
Tänään harjoiteltiin siivoomista, kerran kun Ruuti oli putsannut roskiksen lattialle. Lopulta se olisi tuonut matonkin roskiin ja aluksi potki mattoa pois, osan roskista mennessä sen alle.

Koska lunta tuli niin piti se ikuistaakin valokuvin!

hölmöläinen <3 td="td">

Ai sanoitko sä jossain vaiheessa paikka? En mä kuullut!

lentää.. ei lennä.. lentää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!