Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.12.2012

Hallitokotusta

Käytiin tänään taas tokoilemassa Tiltun hallilla.

paik. istuminen: otin aikaa niin ennen kuin kerkesin palkata 1min kohdalla lösähti alas! kävin palkkaamassa sitten 45s kun jalka vähän liikahti (uhkaavaa) ja tulin piilosta kun meinasi kerran kaula kaartua alaspäin. vaikea liike pikku bordercollielle.

seuraus: Ruuti meinas alkuun äännellä ja sain vähän huomauttaa haahuilustakin tai niistä yrityksistä. lopulta saatiin hiljaisetkin sivuaskeleet.

metsku: ei haukahtanut ja toi hidasta laukkaa takaisin, eli hyvä, vauhtina palautus.

tunnari: alkuun nami oman lähellä, haki hyvin. Toistolla sitten nappasi väärääkin ja tarkasteli paljon. Sitten tehtiin kuten kerran Veeran kanssa, että Nadja kutsui ruutin pois kapuloilta ja itse laitoin oman joukkoon, kun löysi oman (etsi kolme kertaa hyvin!) palkkasin sen ja otin kapulan ja ruuti kutsuttiin nadjan luokse. Ottaa kisamaisesta painetta ja kyttää aina kun liikkuri sanoo "käsky" ja jää sitä jännittyneenä tuijottamaan ja oottaa mun käskyä. Tosin noissa tunnareissa voi olla vanhoista omista tuoksuja, että varmasti ei voi sanoa ettei ole yhtään mun hajua muissa. Pitäisi muistaa tuoda omat kapulat mukaan.

merkkiä: tehtiin palkaten stopista tai kierrosta
ohjattu: vasenta, jäi merkille ihan vinoon ja ekalla kertaa ei kiepahtanut oikein ja haki keskimmäisen. Sitten kiepahti oikein. Kahdesti haukahti kun lähti merkiltä, joten keskeytin liikkeen siihen. noudoissa ois kiva päästää aina haukahdus, pitää heti karsia se!

kaukoja en ees muistanut katsoa :D ihan hyvä joskus taukoilla niistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!