Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

8.12.2012

Agilitykisaamista huonolla menestyksellä

Oltiin Vuokkosilla kisaamassa itsenäisyyspäivänä 6.12 kaksi starttia ja molemmat radat oli tosi kivoja ja aika helppoja. No näistä on aika helppo kirjoittaa ja muistaa.. sillä molemmilta radoilta tuli 2 rimat alas, toisella radalla olin vielä paikallaan ja ekalla kiihdytin kai sitten. Sitten ekalla mentiin A liian lennokkaasti! ja onneksi huomasin sen ja otin sitten uusiksi kieputettuna (hyppy, putki & a) kontaktin ja nyt parempi ja mentiin pois. Toisella radalla sitten päästiin kepitkin ja vähän radan alkua, mutta väärän putken pääty ja keinulla ei jarruttanut tarpeeksi hyvin, joten korjasin senkin. Päästiin sentään enemmän esteitä kuin ekalla.

Ja jätin lähtöön Ruutin seisomaan, aika hyvin pysyi. Treenasin tätä pysymistä jälkeenpäin niin että käskin seisomaan ja houkuttelin lelulla, vain paikallaan olosta ja käskystä sai tulla leluun kii. Tämä tuli tarkemmin luettua Caniksesta räjähtävästä lähdöstä, että sen sijaan että tekee sitä vain istumiseen tietty maahanmenoon ja seisomiseenkin. Sen idea on, että koiraa palkataan vain odottamisesta luvalla tulla luokse hyvällä vireellä kuin että koiraa palkattaisiin opettamisesta ja saisi kieltoja ennakoinnista -> syö vauhtia.

Paikalla oli myös muistaakseni ranskalainen valokuvaaja, joka osasi vähän suomeakin. Sillä oli pieni kuvaus "seinä ja valot" Ruuti kävi tuolilla poseeraamassa siellä. Kuvat saa myöhemmin mailiin.

Ja mitä talvi tuo tullessaan niin eilen tuli huomattua veritiploista lattialla, että Ruutin takajalan kynsi oli auennut. Nyt katsottuna se ei onneksi paha ollut ja kävin nyt kynnet läpi leikaten ja ettei teräviä kohtia jäänyt. Pitää myös alkaa taas syöttämään lisäravinnetta. Lenkille suojattu siteellä, onneksi tällä viikolla ei olekaan treenejä, vain osteopaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!