Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.3.2014

Shampoo, kuvia, kotia ja pientä treenin poikasta

Kuva syksyltä (menis aikalailla näistä keleistä), vähän erinäköinen ilme kuin yleensä.

Lenkkeilty on ja ihanat kelit!

Voin suositella Bio-Groomin Ultra-Black shampoota (12e). Ostin alkuun kiireissäni Prismasta Luomu shampoon, se oli ihan hirveä. Turkkia alkoi tippua nopeaan tahtiin ja sai sen kunnon kiharalle(luontaisestikin vähän ja leikattu uros)+pörröön ja iho kutisi.
Ostin parin viikon päästä tätä ja huomasi turkin laadussa eron, miltä se tuntuu kädessä. Suorempaa ja kiiltää enemmän (on se toki kiiltänyt aiemminkin). Mikä parasta niin karvaa lähtee hillitymmin. Pelkäsin, että vaikuttaa valkoisiin kohtiin mutta ei. Vertaisin sitä turkin tuntua sillä kun pesee pitkät hiukset huonolla shampoolla vs hyvällä ja käyttää hoitoainetta. Tätä ennen on käytetty marjalta tuoksuvaa Espreetä ja jojobaöljyä sisältävää, tässä vaan eroa huomasi. Ja pestään siis normaalisti harvoin ellei yllätä pyörimällä hyvässä tuoksussa.
Bio-groom shampoon jälkeen
Luomu shampoon jälkeen, hirveä pörrökasa harjaamisesta huolimatta
Love is the keys to happiness- naulakko, matkatuliainen
Löysin tollaisen helmitaluttimen 120cm, sisällä metallivaijeri.
Oli pakko ostaa, voi käyttää kaupunkiremminä. :D
Kierrätyskeskuksesta lilat verhot yht 4e, ilme parani huimasti!
Tein odotellessa tänään pienet tokosulkeiset. Seurausta, pysähdystä, sivuaskelia ja juoksua. Juoksussa meni vähän tönkösti, kääntyy jo ennakoiden. Kun käännyin nopeammin onnistui. 
Jäävistä seiso ja istu, jes erotti ja sujui. 
Kaukot taas ei sujunut. Ensin seisomaan nousu, liikkui. Palkkailin paremmasta tasapainosta. Sitten pari istumaan menoa, niissäkin suurimmassa osassa liikkui.
Toukokuussa sitten taas kisaamaan. Pitää saada kohta tässä taas tokotreeni rytmiä.

Kauhistuttaa vielä aloittaa kirjoittaa matkakertomusta Hong Kongin ja Japanin matkasta. Illallakin on alkanut niin aikasin jo nukuttaa, etten oo jaksanut avata konetta. Voisin tänään viimeistellä kuvaprojektin.

3 kommenttia:

 1. Minä tykkään kanssa tuosta Bio Groomista, oon käyttäny Protein Lanoline shampoota, mut harkinnu mustan ja valkoisten osien shampoota erikseen. On vielä tosi riittoisaa, mulla taitaa olla kolmas vai neljäs shampoopurkki menossa 10 vuoden sisään, ja pesen pojat kuitenkin 6-12 kertaa vuodessa. Oon kuullu ettei bordercollieta voi pestä päivää ennen näyttelyä tai ylipäätään usein, ja kyllä tuolla shampoolla voi pestä vaikka viikottain, ei huononna turkin laatua yhtään. Joku suositteli myös Laser Lites shampoota, sitä en oo kokeillu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa testasin merkkiä ja tuli kyllä kivaa jälkeä. Varmaan vielä aiempi shampoo vaivaa kun kainalot vähän kutisee edelleen. Mutta se hirveä turkin tuppoina tippuminen väheni. Pitää testata Rasmukselle, jos auttaisi sille. Rasmuksesta lähtee kokoajan vähän karvaa, vaikka sitä vaan silittäisi tai rapsuttaisi.
   Taisin ton Protein Lanolinen purkistakin lukea vaikutuksia ja päädyin sitten tohon mustaan.
   Mietin silloin myös Nootie merkkiä, joka on enemmän luonnonmukainen. En vaan osannut ollenkaan päättää, mikä niistä olisi hyvä niin tuohon oli helppo kääntyä. Eikä purkissa lukenut laimentamisesta mitään. Esim.
   http://www.mustijamirri.fi/tuote/nootie-kosteuttava-shampoo--vaniljakeksi-472-ml/032254/

   Tuon hoitoaineen (Helomax) ostin joskus vain koska oli alennuksessa, haisi niin hirveälle etten sen yhden pesun jälkeen enään käyttänyt! http://www.mustijamirri.fi/tuote/helomax-hoitoaine-250-ml/002225/

   Poista
  2. Laser Lites näyttäisikin olevan, joku näyttelyharrastajien. Siellä on kaikennäköistä tehohoitoa ja suihkeitakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!