Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.3.2014

Tauon jälkeen aksaa

Ruutilla oli noin 3-4vk tauko agitreeneistä. Teemana oli kisamaiset, tehtiinkin kaikki niin, että stiplusta alkuun ja ehdittiin niiden jälkeen tekemään vielä nolla. Mulla oli just risteily ja 2vk Aasian matka takana niin tuppas vähän enemmän hengästyttämään. :D

Ton jälkeen tehtiin vielä pari lähettämistä kauempaa esteille ja A:lla etäisyyttä aluksi enemmän ja sitten lähenee koiraa muurilla. Maksimuurilla koira ei olis nähnyt putkea. 

Tehtiin medeillä koska, olin tehnyt väärin treenijärkän. Yks medeillä ja maxeilla treenaavan pitikin olla maxi. Oli silloin maksit ekana ja vikana. En ollut varautunut menemään niin alussa. 

Puomin kontaktit on vähän hajonnut, ne pitäis laittaa treeniin, kun pääsee kentälle. Viikonloppuna siirretään esteet kentälle.

Video treenistä

Ruuti tuntuu paljon energisemmältä kuin ennen matkalle lähtöä. Lenkillä rallatellut vapaana. Karvaa lähtee pirusti! Monta karvatuppoa päivässä matolla. Kaksi päivää harjannut. Milloin saisin ajella sen? :D

Myöhemmin tulee matkakertomusta Hong Kongin ja Japanin matkasta, kuvia on kauheasti! Miten mahduttaa se yhteen postaukseen tai sitten keksin pari aihetta.. 
Osa kuvista on jo ladattu galleriaan, 4 päivän kuvat vielä käymättä läpi.

Pari kännykkäkuvaa matkalta:

Työmaata

Kauan sulla kestäisi parkkeerata?
Yllä nuudeleita ja alla hyviä kasvispötköjä
Paperitöitä
Ryakan hotelli, yöksi patjat otettiin kaapista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!