Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

2.7.2018

Suulliset käskyt kurssin läksyjä videolle

KE ILTA agilitya omatoimisesti
Novalle suulliset käskyt kurssin kahden eri kerran läksyjä

Takaakierto tarjoten: läheltä ja eri kulmia. En muistanut ottaa sivuttaisetäisyyttä. Paristi väärin. Otin käskyn mukaan loppupään toistoille.Sylkkäri: yhdellä hypyllä useampi kierros, jolloin tuli sylkkäri siihen toiseen. Toisen hypyn kautta ja sama käännösjuttu. Toiselta hypyltä sylkkärillä ohjaajan puolelta hyppy, vastakkainen käsi vetää koiran ja in-in käsky. Toisella puolella ohjaus oli vasemmalla kädellä tönkkö ja extra pyörähdys, jäin seisomaan tekemään ohjauksen ja en tukenut liikkeellä hypylle menoa. Nämä pitää saada toimimaan kuitenkin kauempaakin, joten treeniä.

Välistäveto: Nova oli aika pro ainakin näillä hypyillä ja kun itse ehdin juosta rinnalla. Ensin kutsuen yhdellä hypylle ohjaajan puolelle. Aina myös hyppy mukaan. Toisella kertaa tajusin palkata myös lelulla niin vahvistaa hypyn itsenäistä suoritusta vs nami kädestä. Vaikein on se, kun olen noissa jäljessä tai edellä, täytyy yhdistää ratapätkiin jotka vaikuttaa omaan sijaintiin. Ja toki lähtee samaan aikaan koiran kanssa tms..
Näissä käytettiin käännöskäskyä ekalle hypylle ja seuraavaan meillä in-in. Joillakin "täs", "tässä", "tule".Nova teki A:n juoksarin lelulle (putken edessä), se oli hyvä ja vedätin vahingossa. Sitten ilman lelua ja palkka putken jälkeen, koski mutta katseli mua ja ajautui sitten mun puolen putkeen.

Nova, puomi: videoin samalla. Sivusta 2om-2off leluhäiriöllä. Ekassa karkasi, kun heitin lelua ja palkka jäi saamatta. Toinen lelun heiton jälkeen 2on-2offiin ja kesti häiriöt ja toin lelun palkaksi kontaktille. Siivekkeen kierrosta puomille ja koko puomi hyvin. Lelu oli etupalkkana, johon vapautus kun oli 2on-2offissa. Vauhti vähän hitaampi, mutta tärkein että hakee vauhdin mistä osaa pysähtyä. Harvemmin vapautan noin suoraan lelulle.Gava teki keppitreeniä, suorasta putkesta umpi- ja avokulmaan. Ekalla virheet, sitten sujui. Myös putki oli keppien takana.

Gava ei meinannut välistävetoon tulla ekalla, täytyi kalastaa vastakkaisen käden kanssa. Saattaa olla ettei sille sovi pelkkä in-in taaemmalla kädellä kun lukee niin paljon mun liikettä ja kropan suuntaa.. Eka käännös myös venähti helposti tai Gava oli tietävinään miten hypyt mennään. Kepeille mennessä leijeröin muurin ja taas meinasi mennä sille vs putkeen reunassa.

Muuta ei olla tehty kuin otettiin kuvia 28.6 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!